Fără Pașcovici, Toc, Edson și Fritea, la Alba Iulia

01 May. 2009, 17:04 Seria 2
Fără Pașcovici, Toc, Edson și Fritea, la Alba Iulia

Având în vedere nivelul de oboseală al jucătorilor, dar și programul încărcat de săptămăna viitoare, când UTA va susține două meciuri oficiale, utiștii au avut liber în cursul zilei de miercuri. Joi și vineri s-au efectuat ultimele reglaje, iar după ședința de pregătire de azi dimineață s-a conturat și lotul cu care Bătrâna Doamnă va aborda meciul de la Alba Iulia. Ionuț Popa, Roland Nagy și Dan Țapoș i-au ales pe: Mârne, Bujor (portari), Olariu, Pascariu, Pocuca, Văsâie, Ghindaru, Nădăban, Militaru, Drida, Mutulescu, Lee, Jăpălău, Țucudean, Mitu, Polgar, Leucuța și Copil, jucători de câmp.

 

UTA a ales hotelul Cetate din Alba Iulia, unul de tristă amintire pentru clubul arădean. În urmă cu 10 ani, noaptea de 18 spre 19 iunie a fost un adevărat coșmar pentru utiștii care nu reușeau să se odihnească înaintea meciului de baraj cu Rocar București. În acea noapte, mai multe echipe de muncitori au fost trimise să efectueze reparații la carosabil, precum și la instalațiile subterane de apă, aflate în imediata apropiere a hotelui.

 

Revenind la meci, să spunem că Bătrâna Doamnă nu-i va putea utiliza sâmbătă pe Toc, Pascariu (ambii suspendați), Edson (operat joi de menisc la Arad) și Fritea (nerefăcut după o contractură musculară).
 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan

01 May. 2009, 17:04 Seria 2
Pe aceeași temă