Derby de Alba: Ighiu vs. Cugir! Potopea: „Mi-aș dori să terminăm turul pe podium”

Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 15:14 Stiri
Derby de Alba: Ighiu vs. Cugir!** Potopea:

Stadionul „Cetate” din Alba Iulia va găzdui derby-ul județean dintre Performanța Ighiu și Metalurgistul Cugir, sâmbătă, de la ora 14:00, cele două echipe din Seria a 4-a a Ligii 3 fiind despărțite în clasament de doar trei puncte.

Mulți ani la rând cele două combatante din județul Alba s-au duelat prin Liga a 4-a, bilanțul întâlnirilor fiind clar în favoarea echipei cugirene (5 victorii și o remiză). Ultimul joc direct, în Supercupa AJF Alba, tot pe arena albaiuliană, în 2013, a fost adjudecat de „roș-albaștrii”, scor 4-0 (0-0), grație reușitelor semnate de Cîrstean, G. Goronea – dublă și M. Neagu, echipieri și acum ai vizitatorilor.

„Supraviețuitorii” distribuțiilor de atunci sunt Ov. Turuș, S. Turuș, Bălaș și G. Toma (Performanța), respectiv Itu, Cîrstean, Șt. Radu, M. Neagu, Șuteu, G. Goronea, Tăban și Iovănescu (Metalurgistul).

„Ambițiile sunt mari de ambele părți, eu mi-aș dori să învingem cu toate că va fi un meci dificil. Vom face tot posibilul să facem un joc bun, să ne iasă tot ceea ce am pregătit în antrenamente, pentru că mi-aș dori să terminăm turul pe podium. Lupta pentru promovare e strânsă, iar rezultatele din duelurile directe pot conta mult în economia campionatului”, a declarat Adrian Potopea (foto), fundașul celor de la Performanța Ighiu care a evoluat un tur de campionat în tricoul celor de la Metarurgistul.  

„Din păcate, nu m-am despărțit în cele mai bune condiții de cei la Cugir dar nu am rămas supărat pe nimeni. Vreau să luam 3 puncte și la final să ne bucurăm de victorie. Sper să vină lume multă la stadion”, a mai adăugat fostul apărător al Unirii Alba Iulia în vârstă de 24 de ani.

Articol și foto de Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 15:14 Stiri
Pe aceeași temă