Experiență de coșmar la Târgu-Mureș

Sebastian Siclovan 17 Aug. 2008, 23:51 Seria 2
Experiență de coșmar la Târgu-Mureș

Arădenilor li s-a urat bun-venit în eșalonul secund, oferindu-li-se un arbitraj incredibil pe finalul meciului de la Tg. Mureș. UTA și-a impus să câștige, dar a avut probleme în atac, unde Edson a prins o zi slabă, apărarea a cedat destul de ușor, dar a înscris de două ori, întorcând scorul de la 0-1 la 2-1. De cealaltă parte, noua echipă din Târgu Mureș a anulat, prin determinare și elan, diferențele de valoare. 

Imediat după ce arădenii au înscris pentru 2-1, au simțit că liga secundă e mult mai dură uneori. Până atunci autorul unei prestații normale, centralul Marcu din Oradea parcă a înnebunit. Ajutat și de asistentul Crângașu, orădeanul a reușit în ultimele zece minute să țină echipa locală în jumătatea arădenilor. L-a eliminat pe Florin Dan pentru că a sărit în zid (!) la o lovitură liberă inventată. Apoi a dictat repetarea loviturii, dar nu s-a mulțumit cu atât. A mai acordat o lovitură liberă, de această dată discutabilă, rămasă însă fără rezultat, însă a repetat-o, pentru că Ilin ar fi ieșit din zid.

La a patra încercare în două minute, mureșenii au înscris, Lupuț marcând un gol care, dacă ar fi venit fără sprijinul arbitrului, n-ar fi produs supărare în tabăra arădeană. Mai mult, după meci, jandarmii au dat dovadă de exces de zel intervenind în forță printre suporterii arădenilor, în urma unei dispute verbale dintre aceștia și fanii gazdelor.
 

Sebastian Siclovan 17 Aug. 2008, 23:51 Seria 2
Pe aceeași temă