„Există un grup omogen, am mai adus jucători pentru a crea concurență”

31 Jan. 2012, 07:33 Seria 2
„Există un grup omogen,** am mai adus jucători pentru a crea concurență

Strategia oficialilor clubului Alro Slatina în privința promovării este legată de sezonul următor, în situația în care în acest an accederea în Liga I nu va fi obținută. Conducerea clubului va miza în mare parte pe același lot în stagiunea viitoare.

Conducerea celor de la Alro Slatina a anunțat că în stagiunea următoare se va baza, în mare parte, pe același lot de jucători, indiferent dacă promovarea va fi obținută sau nu în acest sezon. Nou-veniții au parafat înțelegeri pe un sezon și jumătate, iar jucătorilor care în vară le expiră contractele au fost chemați la negocieri privind prelungirea perioadei.

„Am discutat cu șapte, opt jucători din cei zece cărora în vară li se termină contractul și le-am spus, în situația în care terminăm pe locul trei ne putem angaja să mai aducem câțiva jucători. Dacă promovăm, majoritatea grupului, din 25, probabil vom păstra vreo 22, 23 dintre ei. Mulți au făcut un an și jumătate de când sunt la Slatina, este un grup omogen, am mai adus jucători pentru a crea concurență”, a declarat președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu.

„Avem nevoie de un stopper”

Oficialii grupării slătinene încearcă în această perioadă să acopere linia defensivă. Dacă pe postul de atacant concurența este acerbă, existând chiar varianta de a mai renunța la unul dintre „vârfuri”, zona defensivă este descoperită.

„Mai avem nevoie de un stopper. Pe postul de atacant avem cinci jucători, rămâne ca antrenorul să stabilească dacă va renunța la vreunul dintre ei la revenirea din cantonament. În această perioadă lucrăm la caietul de licențiere, iar pe data de 30 martie ne vor anunța când ne programează să-l depunem”, a mai precizat oficialul celor de la Alro Slatina.

Aflată pe locul șapte în clasamentul seriei, Alro Slatina are ca obiectiv o clasare cât mai bună în acest sezon, iar dacă promovarea nu va fi obținută, accederea în Liga I va fi atacată în stagiunea viitoare.

sursa: Gazeta Nouă

31 Jan. 2012, 07:33 Seria 2
Pe aceeași temă