Încă două achiziții pentru Concordia Chiajna! Paul Batin și un atacant de la Petrolul, ultimii sosiți sub comanda lui Laurențiu Diniță

Dacă în ultima zi de transferuri, luni, i-a adus pe mijlocașii Andrei Tîrcoveanu (22 de ani), împrumutat de la Viitorul, și Cristinel Matei (23 de ani), ultima dată la UTA, astăzi, Concordia Chiajna a mai perfectat două achiziții. Ambii sunt atacanți. Paul Batin și Eugen Nica se alătură echipei antrenate de Laurențiu Diniță.

Paul Batin (32 de ani) se întoarce la Concordia Chiajna după șapte luni, perioadă în care a jucat în prima ligă din Cipru, la Doxa. Pentru ilfoveni a jucat în perioada 2017-2018, într-un sezon și jumătate de Liga 1. În cariera sa a mai jucat pentru UTA, Gaz Metan, CFR Cluj (în două rânduri), Pandurii (în două rânduri), FC Brașov, FC Botoșani, Dinamo și Miedz Legnica (Polonia).

Alexandru Eugen Nica (21 de ani) a evoluat ultima dată la Daco-Getica, iar de curând s-a despărțit de Petrolul, club de care era legat contractual din vara lui 2018 și unde nu a convins să fie păstrat în lot. Bucureșteanul și-a început cariera la Juventus (redenumită acum Daco-Getica), apoi a jucat sub formă de împrumut la CS Balotești, l-a achiziționat Petrolul, pentru care a evoluat un singur meci la începutul sezonului trecut, iar ploieștenii l-au împrumutat după aceea la Daco-Getica, pentru care a jucat în 25 de meciuri și a marcat patru goluri.

 

Pe aceeași temă