EXCLUSIV: Țicleanu preia Corona pentru două luni

Marius ANGHEL 03 Apr. 2013, 17:55 Seria 2
EXCLUSIV: Țicleanu** preia Corona pentru două luni

Aurică Țicleanu și-a găsit de lucru până la vară, când Universitatea Craiova va reveni în fotbalul românesc. Fostul jucător al Științei s-a înțeles cu cei de la Corona Brașov și urmează să semneze un contract pe o perioadă de două luni.

Țicleanu se înțelesese și cu Adrian Mititelu să preia viitoare echipă a Universității. Antrenorul n-a renunțat însă la acest proiect și va reveni la Craiova din vară, indiferent dacă echipa brașoveană va reuși să promoveze sau nu.

La cele două antrenamente de luni și marți, nimeni din conducerea clubului brașovean nu a fost să vorbească cu jucătorii despre măsurile care se vor lua după rezultatele dezastruoase din acest retur.

Liviu Lupu, președintele Coronei, și Țicleanu au o relație veche de prietenie. În urma discuției de astăzi dintre cei doi, Țicleanu a acceptat să preia echipa deși este implicat în proiectul Craiova, însă până în vară poate sta pe banca tehnică a brașovenilor. Noul antrenor al Coronei este stabilit de mai mulți ani la Brașov.

În momentul de față, Corona se află pe locul 2 în Seria a II-a – poziție care asigură promovarea – la două puncte distanță de liderul ACS Poli Timișoara.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 03 Apr. 2013, 17:55 Seria 2
Pe aceeași temă