EXCLUSIV! Stoican, 99% la Chindia!

03 Jan. 2012, 12:42 Seria 2
EXCLUSIV!** Stoican, 99% la Chindia!

Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, înainte de Crăciun, că numele olteanului este principala varianta a conducerii Chindiei pentru funcția de antrenor principal. Sfârșitul anului 2011 a produs și ruptura dintre Flavius Stoican și Dinamo II, tehnicianul invocând motive personale.

„Există o demisie pe biroul șefilor, care va fi luată în discuție la următorul Consiliu de Administrație. Deocamdată toată lumea este în vacanță. Noi nu știm de vreo ofertă pentru Stoican. Ne-a transmis că vrea să renunțe din motive personale la funcția de antrenor. Vom vedea, rămâne ca demisia să îi fie acceptată. Până atunci, el rămâne la Dinamo II”, a vorbit, pentru liga2.ro, ofițerul de presă al roș-albilor, Ionel Culina.

La Târgoviște, lucrurile sunt foarte clare, instalarea oficială a lui Flavius Stoican rămânând doar o problemă de timp. Foarte probabil, antrenorul va fi prezentat jucătorilor și presei lunea viitoare, când este programată reunirea lotului.

Îl aduce și pe Mihăescu!

Stoican și-ar putea aduce la Chindia unul dintre jucătorii preferați, Mădălin Mihăescu, un mijlocaș de 24 de ani, cu care a lucrat la toate cluburile unde a antrenat: Școlar Reșița, Minerul Valea Copcii și ulterior Dinamo II. La Târgoviște ar putea ajunge și Mario Cioclov, nimeni altul decât cumnatul lui Stoican, al cărui secund a fost în mandatele de la Reșița și Valea Copcii.

articol scris de Ionuț MARIN

03 Jan. 2012, 12:42 Seria 2
Pe aceeași temă