EXCLUSIV! Primăria Târgoviște salvează Chindia! Stoican a demisionat!

Marius ANGHEL 04 Sep. 2012, 22:18 Seria 2
EXCLUSIV! Primăria Târgoviște salvează Chindia!** Stoican a demisionat!

Zi plină la Târgoviște: Primăria și Consiliul Local au alocat 6,45 miliarde lei vechi pentru sprijinirea echipei de fotbal. Banii provin dintr-o rectificare de buget, iar proiectul de hotărâre a fost adoptat cu votul a 18 consilieri dintr-un total de 19 prezenți în sală.

La ora la care în Primărie se vota practic salvarea fotbalului la Târgoviște, la câteva sute de metri, la stadion, Flavius Stoican demisiona din funcția de antrenor principal. Decizia le-a fost adusă la cunoștință jucătorilor într-o ședință la care a fost prezent și Gică Popescu. „Era nevoie de un șoc la echipă. Așa am considerat eu că este mai bine. Mă atașasem de băieți, mă simțeam bine la Târgoviște, îmi pare rău, dar asta e, viața merge mai departe. Le doresc mult succes de acum încolo. Sincer, îmi doream să fac mai multe cu Chindia”, a declarat exclusiv pentru liga2.ro fostul dinamovist.

Antrenamentele vor fi conduse de acum de cuplul Silviu Dumitrescu – Sică Bârdeș.

Opt luni, un loc șapte și o eliminare din Cupă

Stoican a preluat echipa în ianuarie, pe locul 3 în seria B2. Returul a consemnat evoluții contradictorii, două înfrângeri acasă, cu Timișoara și Severin care au declanșat un val de nemulțumire în rândul tribunelor și o clasare pe locul 7, departe de pretențiile din iarnă. Stoican are meritul de a-i fi ținut uniți pe jucători în pauza competițională, când s-a vorbit de desființarea echipei. A reușit o campanie de pregătire cu rezultate satisfăcătoare, dar debutul în noul sezon a fost dezastruos: eliminare din Cupă, 1-2 la Conpet, și umilință acasă, 2-4 cu Brăila, în runda inagurală.

6,80 miliarde lei vechi a alocat Primăria pentru Chindia în ultimele două luni

1 miliard de lei vechi a fost sprijinul CJ Dâmbovița în aceeași perioadă

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 04 Sep. 2012, 22:18 Seria 2
Pe aceeași temă