EXCLUSIV! Mihai Neguț: „Țelul nostru este să ducem Chindia în Liga I”

28 Oct. 2011, 17:59 Seria 2
EXCLUSIV!** Mihai Neguț:

UPDATE: Noul președinte al Chindiei, Mihai Neguț, a fost prezentat oficial, vineri seară, într-o conferință de presă, la care au mai participat președintele onorific Gică Popescu și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Florin Popescu.

„Nu am stabilit renumerația, nici nu știu dacă o să existe vreuna. Am venit la Târgoviște să fac o treabă bună. Țelul nostru este să ducem Chindia în Liga I. Nu mi-a fost ușor să iau această decizie, m-a convins Gică Popescu, dar și oamenii de aici.”, a spus la conferință noul președinte al Chindiei Târgoviște.

Autoritățile locale promit un stadion nou

Prin vocea președintelui CJD, autoritățile locale au făcut o promisiune extrem de importantă târgoviștenilor: „În scurt timp vor demara construcțiile la un nou stadion situat cel mai probabil la ieșirea din municipiul Târgoviște spre Găești. Terenul este deja achiziționat. Vă vom oferi mai multe amănunte, dar toate la timpul lor.”, a declarat Florin Popescu.

Chestionat pe seama unei eventule promovări în Liga I, la finalul sezonului în curs, Gică Popescu a declarat că echipa ar putea debuta în prima ligă pe un alt stadion într-o altă localitate, locație unde ar rămâne maxim 6 luni. „Avem drept de promovare, important e să terminăm pe unul dintre primele locuri apoi să luăm licența pentru Liga I”, le-a transmis Popescu târgiviștenilor.

Cine este Mihai Neguț?

– legitimat în arta spectacolului la Academia de Teatru și Film Târgu-Mureș

– jurnalist Radio Contact și Pro TV

– organizator Gala „Hagi” și Seara Campionilor

– deținător de drepturi de imagine asupra: Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi, Cristian Chivu, Dan Petrescu sau Soranea Cârstea


Așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate în urmă cum cinci zile, Gică Popescu – președinte onorific la Chindia – s-a hotărât să pună în funcția de șef al grupării târgoviștene, după plecarea lui Ion Crăciunescu în fruntea CCA, un apropiat, pe Mihai Neguț.

Noul președinte al târgoviștenilor va fi prezentat oficial în această seară. După ora 20:00 veți avea primele declarații. Rămâneți pe www.liga2.ro

Neguț va intra în pâine chiar de mâine, atunci când Chindia va juca pe teren propriu împotriva Unirii Alba Iulia.

Articol scris de Ionuț Marin

28 Oct. 2011, 17:59 Seria 2
Pe aceeași temă