„Este suficient timp să închegăm relațiile de joc”

12 Jul. 2012, 12:06 Seria 2

Prezent la reunirea noii grupări, goalkeeper-ul titular în sezonul precedent al celor de la FC Olt, Cristi Bordea, consideră că până la startul campionatului omogenitatea se va crea în cadrul echipei. Portarul de 25 de ani este de părere că valoarea lotului a crescut, iar concurența acerbă pe posturi va fi benefică.

Titular între buturile porții grupării pregătite de Dan Oprescu, portarul Cristi Bordea susține că concurența creată pe posturi, ca urmare a noului proiect fotbalistic, va duce la formarea unui lot valoros. Goalkeeper-ul este de părere că omogenitatea se va crea în meciurile amicale perfectate în această vară, iar la startul noului sezon va fi aliniată formula cea mai bună.

„Cu cât suntem mai mulți jucători de valoare, cu atât este mai bine. Până la începerea campionatului este suficient timp să închegăm relațiile de joc. Vor fi destule jocuri de pregătire, fiecare dintre noi vom profita de șansa de a ne câștiga locul în echipă. În această perioadă este important să ne pregătim cât mai bine, urmează cantonamentul, după aceea antrenorul va găsi soluțiile cele mai bune în privința unsprezecelui de start. Eu spun că acest proiect este de bun augur, cu siguranță se va crea o echipă competitivă”, a declarat goalkeeper-ul Cristi Bordea.

„Ne propunem să câștigăm meci de meci”

Goalkeeper-ul divizionarei secunde spune că fiecare partidă va fi tratată la victorie. Cristi Bordea consideră că seria va fi la fel de echilibrată, iar determinarea și ambiția sunt atribute care nu trebuie să le lipsească la niciun meci, indiferent de numele adversarului.

„Ne propunem să formăm o echipă competitivă, să câștigăm meci de meci. Cu muncă, determinare, ambiție, se va obține performanță. Indiferent de adversar, fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate. Seria va fi la el de echilibrată, sunt echipe pe care le cunoaștem, fiecare dintre noi a căpătat un plus de experiență care ne va fi benefică”, a mai spus Bordea.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Jul. 2012, 12:06 Seria 2
Pe aceeași temă