Erik Lincar, prezentat ca noul antrenor al CSM-ului: „Vrem să scoatem cât mai multe puncte”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 18:16 Seria 2
Erik Lincar, prezentat ca noul antrenor al CSM-ului:**

Noul antrenor al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Erik Lincar, a fost prezentat azi, într-o conferință de presă, și, acum, conduce primul antrenament de la revenirea sa în Zăvoi. Acesta îl va avea ca secund, ca și în mandatul trecut, pe Fane Nofitovici, iar Robert Tufiși a rămas antrenor cu portarii.

„Când am plecat, chiar s-a speculat mult, dar a fost o situație strict personală, era un moment delicat pentru mine. Am acceptat cu drag să revin, nu pot uita perioada bună petrecută la Vâlcea. Mai sunt opt etape, în care vreau să scoatem cât mai multe puncte, să terminăm cât mai sus în clasament. Diferența de puncte față de primele două clasate este considerabilă, dar obiectivul este să începem să câștigăm cât mai multe jocuri”, a spus noul antrenor al vâlcenilor.

Erik Lincar a ținut să sublinieze munca lui Claudiu Niculescu la echipa din Zăvoi. „Vreau să apreciez și eu munca foarte bună pe care a făcut-o Claudiu la Vâlcea, a făcut o treabă foarte bună după ce eu a trebuit să plec. Este un antrenor tânăr, de perspectivă, la un moment dat va avea șansa să antreneze acolo unde își dorește el cel mai mult, la Dinamo”.

Fostul stelist va redebuta sâmbătă, în jocul de la Reșița, cu Metalul, echipă care i-a pus mari probleme în ultimii ani și l-a învins și la Drăgășani, dar și l-a Craiova. „Reșița nu este un coșmar pentru mine” a contrazis Lincar.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 18:16 Seria 2
Pe aceeași temă