Eftimie: „Nu este adevărat că mi-am dat demisia. Nu cred că buba este la antrenor, problema este la jucători”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 14:39 Seria 2
Eftimie:** „Nu este adevărat că mi-am dat demisia. Nu cred că buba este la antrenor, problema este la jucători

Conducerea echipei CS Mioveni a renunțat la serviciile antrenorului Iordan Eftimie, după eșecul cu FC Olt Slatina. Tehnicianul ce în stagiunea trecută a antrenat FC Caracal a vorbit despre eșecurile care au dus la despărțirea de formația argeșeană.

Antrenorul Iordan Eftimie, care în decursul carierei a antrenat pe meleaguri oltenești, s-a despărțit de actuala echipă CS Mioveni, după eșecul cu divizionara secundă slătineană. Conducerea clubului argeșean a decis că este nevoie de un șoc la echipă prin schimbarea băncii tehnice asigurată de Eftimie-Alin Chița.

„Nu este adevărat că mi-am dat demisia, din discuțiile purtate cu conducerea, după meci, am decis că este bine să ajungem la o reziliere pe cale amiabilă. Eu cred că am încercat să fac tot posibilul ca lucrurile să meargă, nu cred că buba este la antrenor, problema este la jucători, nu mai joacă numele, sunt jucători pe care eu i-am luat să completăm lotul, dar întotdeauna este vinovat antrenorul. În amicale am făcut jocuri bune, asta mă deranjează, în schimb la aceste meciuri nu am văzut atitudine, motivație”, a declarat antrenorul Iordan Eftimie.

„Am încercat să-i fac să înțeleagă să nu-și păteze numele pe final de carieră”

Tehnicianul Iordan Eftimie consideră că problemele jucătorilor de la CS Mioveni sunt de ordin psihologic. „E o problemă mentală. De când am venit, spre finalul stagiunii trecute, ei nu mai câștigaseră, intervenise monotonia, plafonarea, a fost o problemă delicată, nici când am câștigat, parcă uitaseră să se mai bucure. Am încercat să-i fac să înțeleagă să nu-și păteze numele pe final de carieră, se pare cpă nu am reușit să-i capacitez la miza jocului. Cred că dacă eram 11 contra 11 se termina egal și ar fi fost echitabil, jucând în inferioritate adversarul a venit peste noi. Vreau să mă liniștesc, la FC caracal am avut liniște, aici, timp de cinci luni a fost un stres extraordinar”, a conchis Eftimie.

Până la numirea unui nou tehnician, de pregătirea echipei CS Mioveni se va ocupa Marius Stoica, care este „interimar”. Stoica a fost „secundul” lui Eftimie sezonul trecut la FC Caracal. Echipa argeșeană ocupă ultimul loc în clasamentul seriei, cu 0 puncte, cinci goluri încasate și niciunul marcat. În runda actuală, CS Mioveni întâlnește, în deplasare, FC Bihor Oradea.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 14:39 Seria 2
Pe aceeași temă