Eftimie: „Am încredere că am revenit cu picioarele pe pământ și că am uitat etapa de la Motru”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 17:48 Seria 2
Eftimie:**

CS Mioveni va întâlni mâine, pe teren propriu, pe FC Olt Slatina. Argeșenii au început cu stângul noul sezon după ce au pierdut cu 4-0 meciul de la Motru.

Argeșenii au mai întâlnit în această vară formația din Slatina într-un meci de verificare disputat tot pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Atunci, galben-verzii au învins cu 4-0. Chiar și așa, Iordan Eftimie atrage atenția elevilor săi că meciul nu va fi la fel de simplu: „Nu va fi un joc foarte dificil după prima etapă din campionat în care am pășit cu stângul. Eu le-am spus în această săptămână că meciul va fi unul diferit față de cel pe care l-am avut noi acum câteva săptămâni. Eu am încredere că am revenit cu picioarele pe pământ și că am uitat etapa de la Motru. Avem valoare să câștigăm partida de mâine dar asta depinde doar de jucători, de determinarea lor, de angajament și de agresivitate”, a declarat Iordan Eftimie.

În urma eșecului din prima etapă, antrenorul Iordan Eftimie anunță că vor exista schimbări în alcătuirea formației: „Vor fi destule schimbări pentru că cei doi fundași centrali m-au nemulțumit, îi credeam jucători cu experiență, mai lucrasem cu ei, ar fi trebuit să dea tonul la un joc bun al echipei. Dar pe lângă ei au mai fost și alți jucători care nu au dat un randament bun. În total cred că vor fi 4 -5 schimbări în jocul cu formația din Slatina”.

Iordan Eftimie a vorbit și despre formația din Slatina: „Este o echipă care se bazează pe multă muncă, fără nume sonore. Au câțiva jucători cu experiență dar care sunt pe final de carieră, știm ce calități au, știu unde au probleme, dar aceste lucruri nu depind de mine ca antrenor, degeaba le spun jucătorilor dacă ei nu știu să exploateze deficiențele adversarului. Totul va depinde de ei dacă vom reuși să câștigăm meciul de mâine”.

CS Mioveni – FC Olt Slatina se va disputa mâine, de la ora 11:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” și va fi condus la centru de Robert Dumitru, ajutat la cele două linii de Bogdan Velicu și Florin Burlacu.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 17:48 Seria 2
Pe aceeași temă