După transferul lui Pușcaș în Italia, un alt junior al lui FC Bihor a susținut probe la AS Roma și Juventus

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 17:17 Seria 2
După transferul lui Pușcaș în Italia,** un alt junior al lui FC Bihor a susținut probe la AS Roma și Juventus

 Jucătorul Ionuț Pop, component al lotului de juniori A din cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului FC Bihor a susținut în perioada 20-30 mai două probe de joc la Academiile cluburilor de fotbal italiene din Serie A AS Roma și Juventus Torino.

Ionuț Pop este născut în anul 1997, este produsul clubului orădean, fiind crescut la Centrul de Copii și Juniori de la FC Bihor și face parte și din lotul primei echipe de seniori, fiind al treilea portar al formației de liga a II-a.

În sezonul din toamnă, Ionuț Pop a prins de două ori lotul de 18 al FC Bihor, fiind rezervă la jocul din cupă cu Luceafărul și la cel din campionat cu CSM Rm. Vâlcea.

De asemenea, Ionuț Pop este component al echipei de juniori A de la FC Bihor, deși este mai tânăr cu doi ani față de nivelul acestei categorii de vârstă. Antrenorul său de la juniorii este Călin Cheregi.

Nu în ultimul rând, tânărul și talentatul portar orădean este component al lotului național al României, cu jucători născuți în anul 1997.

El a fost însoțit în Italia de președintele clubului Șerban Morcan.

„Ionuț a fost invitat să susțină probe de joc în Italia de către cluburile AS Roma și Juventus Torino, ceea ce reprezintă o onoare atât pentru noi cât și pentru jucător. Lucrul care ne bucură cel mai mult este că a lăsat o impresie foarte foarte bună, fiind lăudat de reprezentanții celor două cluburi”, a declarat, la întoarcere, Șerban Morcan.

„Felicit evoluția pozitivă a acestui băiat, care în cele două săptămâni petrecute la Juventus și AS Roma a lăsat o impresie favorabilă, lucru care pe mine mă face deosebit de bucuros, atât personal cât și clubul FC Bihor, unde activăm, ba mai mult îmi dă încredere că ceea ce se produce la acest club în acest moment, reprezintă faptul că FC Bihor e pe un drum ascendant”, a declarant, la rândul său, antrenorul Călin Cheregi.

După revenirea în țară, Ionuț Pop a reintrat în vederile antrenorului echipei de seniori de liga a II-a, Marian Pană, care l-a convocat pentru jocul din ultima etapă de miercuri, ora 18, de la Timișoara, cu ACS Poli.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 17:17 Seria 2
Pe aceeași temă