După Dică, CS Mioveni îl mai vrea și pe Zăgrean!

31 Aug. 2012, 17:06 Seria 2
După Dică,** CS Mioveni îl mai vrea și pe Zăgrean!

Cel mai important transfer al acestei veri, la CS Mioveni, este cel al lui Emil Dică, mijlocașul venind liber de contract. Cum însă fotbalistul a jucat ultima oară în străinătate, galben-verzii au avut ne­voie de cartea verde a jucătorului, pentru ca să îl poată legitima și să evolueze duminică. Actul ne­cesar a sosit a doua zi după meciul de Cupă, iar Dică, despre care antrenorii spuneau că este un jucător cu experiență de care e nevoie și pentru care s-a insistat, va fi legitimat astăzi la Federație.

Discuții cu Zăgrean

Galben-verzii nu au lotul complet pentru noul sezon, banca tehnică a echipei mai așteptând, după cum spuneau antrenorii, un atacant. „Echipa are nevoie de întăriri. Mi-aș dori cel puțin un jucător de atac. Sunt doi atacanți acum, plus doi copii, dar cum Rică s-a accidentat, rămânem cu un singur jucător cu experiență. Și Zăgrean este o variantă. Sperăm să mai aducem un vârf”, spunea Ia­nov­s­chi.

Mulți jucători noi

Și Mioveniul a fost, încă de marți, cu gândul la meciul de de­but în campionat, partidă pro­gra­­mată duminică, preocupările an­trenorilor fiind cum să omo­ge­ni­zeze mai bine lotul, pe care îl are la dispoziție cu foarte mulți ju­că­tori noi. „Ne așteaptă un joc greu duminică, cu o echipă care și-a anunțat pretențiile. Avem 20 de jucători noi în formație, și tre­buie răbdare pentru a realiza ce ne-am propus”, a declarat antre­no­­rul Mioveniului.

Daouda a revenit

Ivorianul Mariko Daouda nu es­te ieșit complet din atenția Mio­­veniului, antrenorii gândindu-se la el ca o soluție pentru campio­nat. Jucătorul de culoare nu a fă­cut însă pregătirea completă, a participat la trei jocuri amicale, după care a fost obligat să ia o pauză, din cauza unor probleme medicale. Daouda a revenit la an­­trenamente în această săptă­mână, iar în aceste zile va fi luată o decizie în privința lui.

Căciulă prea mare să elimine Steaua

La finalul meciului de Cupă, pri­­marul Mioveniului a fost în­tre­bat dacă și-ar dori să joace cu Steaua în următoarele partide și să elimine echipa lui Gigi Becali. „E căciula prea mare să elimi­năm Steaua! Îmi doresc un par­curs mai lung în Cupa României și, sincer aș vrea, să picăm mai departe când intră în scenă și e­chipele de Liga I, cu una mai din subsolul clasamentului. Mai a­vem 1 – 2 jocuri până atunci însă, și mă gândesc să nu facem ca a­nul trecut, când deja eram în Cu­pele Europene…”, spunea edilul Mio­ve­niului.

Olteanu: „Vrem să aducem o echipă de Liga I”

Președintele Consiliului Di­rec­tor al CS Mioveni, Dumitru Ol­­­teanu, are ca obiectiv în Cu­pă aducerea unei e­chi­pe de Liga I, ca adversar. Ieri, oficialul gal­ben-verzilor spunea: „Am tra­tat com­petiția cum trebuie. Ne-am dori să aducem la Mioveni o e­chi­pă de Liga I. Sunt mulțumit de joc și de rezultat. Sper ca și în campionat să câștigăm. Între go­lul unu și golul doi a fost ceva care nu prea a mers. FC Argeș a re­zistat până la golul doi, a­poi… E­chipa nu e la potențialul ma­xim, e puțin îngrijorător, dar sper ca toată lumea să observe acest lucru, iar antrenorii și jucătorii să corecteze ce e de corectat”.

Articol scris de Silviu Mihai

31 Aug. 2012, 17:06 Seria 2
Pe aceeași temă