După curățenie, Nițulescu negociază aducerea altor fotbaliști

05 Dec. 2011, 12:18 Seria 2
După curățenie,** Nițulescu negociază aducerea altor fotbaliști

După ce a renunțat la serviciile a patru dintre fotbaliștii aflați în lot în turul campionatului, conducerea grupării Alro Slatina poartă în aceste zile discuții în vederea demarării campaniei de achiziții a pauzei competiționale.

Președintele executiv al clubului, Jane Nițulescu, spune că deocamdată în privința mutărilor iernii singurele certitudini sunt legate de numele jucătorilor care au părăsit clubul.

„Suntem în negocieri pentru aducerea unor fotbaliști. Vom spune despre cine este vorba la timpul potrivit. Am renunțat la patru jucători: Dulcea, Vodiță, Surugiu și Dedu. Lor le-am reziliat deja contractele”, a declarat Nițulescu.

Săceanu: „Voi fi luni la Slatina”

Aflat de o bună perioadă de timp în pregătiri cu lotul celor de la Alro, mijlocașul Robert Săceanu nu a parafat încă un contract cu gruparea de Liga a II-a.

Fostul fotbalist al Universității Craiova va fi prezent astăzi la malul Oltului, pentru a participa la ultima întâlnire din 2011 a elevilor lui Daniel Mogoșanu.

„Nu am semnat, în ultima perioadă n-am mai discutat nimic. Voi fi luni, la ora 10.00, la Slatina, la acea întâlnire a jucătorilor cu conducerea. Vom vedea în zilele următoare”
, a spus Săceanu.

Sursa: Gazeta Nouă

05 Dec. 2011, 12:18 Seria 2
Pe aceeași temă