Duel cu ultima clasată! Gherman se teme de starea terenurilor

24 Nov. 2011, 17:18 Seria 2
Duel cu ultima clasată!** Gherman se teme de starea terenurilor

Alba Iulia întâlnește în ultima etapă a turului, în deplasare, „lanterna roșie” Arieșul Turda. Ocupantele locurilor 15, respectiv 5 se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11.00, într-un joc în care trupa lui Gherman pornește favorită.

„Alb-negrii” merg pe malul Arieșului cu speranța de obține toate trei puncte, înaintea intrarii în vacanța de iarnă. „Va fi un meci dificil, sunt mai multe aspecte, avem multe lipsuri în efectiv. Am > titulari, iar in lot au fost cooptați mai mulți juniori. De asemenea, îmi fac griji pentru starea terenului, care cel mai probabil va fi unul înghețat. Trebuie să ne mobilizăm și să scoatem un rezultat bun, după care vom trage linie”, a spus Gherman, acesta fiind conștient de disperarea turdenilor de a învinge Alba.

„Adversarii sunt intr-o situatie delicate având doar 10 puncte, iar ținând cont de faptul că vor retrograda cinci echipe, aceștia vor incerca tot pentru a câștiga acest meci”, a mai precizat tehnicianul unirist, sub comanda căruia echipa din Cetatea Unirii a acumulat 21 de puncte în acest sezon, devenind o candidată serioasă pentru ultima treaptă a podiumului.

La fel ca și în ultimele meciuri, de când Alba este în scadere de forma, antrenorul albaiulian Stelian Gherman se confruntă cu probleme de efectiv: Bucurica, Petcut, Cl. Oara, Bâlu și I. Grozav (accidentati), C. Cornea și Ciofu (suspendați).
Și turdenilor le lipsesc trei piese „grele” din primul >, respectiv Tilincă, Hadar și Daoda, ultimul suspendat.

De remarcat că, antrenorul unirist Stelian Gherman este originar din Turda, în timp ce pe banca tehnică a „vulturilor roșii” se regăsesc ex-uniristul George Ciorceri și albaiulianul Marcel Rusu.

3 remize albe, 0-0, a inregistrat Alba pe terenul turdenilor în confruntările din ultimii ani

Articol scris de Lucian DANCIU

24 Nov. 2011, 17:18 Seria 2
Pe aceeași temă