Gherman: „Copiii au dat tot ce au putut, dar nu se putea mai mult”

Autor: Mihai Andries Publicat: 11 Apr. 2014, 18:19 Actualizat: 11 Apr. 2014, 18:27 Campionat
Gherman:  „Copiii au dat tot ce au putut, dar nu se putea mai mult”

O echipă improvizată a Bătrânei Doamne” a cedat previzibil în Valea Domanului. A fost 4-0 pentru Metalul Reșița, un scor drastic și nu prea, ținând cont de faptul că jumătate din primul unsprezece” a fost alcătuit din juniori de 17 ani, trei dintre ei chiar debutând pe scena eșalonul secund.

„Nu trebuia să fii expert să vezi diferența dintre o echipă extrem de tânără, naivă și una experimentată, puternică fizic și mental. Copiii au dat tot ce au putut, dar nu se putea mai mult la Reșița. Sigur, se puteau evita câteva greșeli, unul-două goluri, dar problema câștigătoarei nu s-a pus niciodată, a spus Stelian Gherman la finalul confruntării din această după-amiază.

În ciuda rezultatului dur, antrenorul alb-roșiilor” le-a găsit și puncte albe elevilor săi. Sunt câțiva băieți talentați la grupa domnului Gaica, dar trebuie avut răbdare cu ei, trecerea lor la seniori trebuie să se facă gradual. Să nu uităm că în campionatul de juniori sunt pe poziția a 5-a, iar astăzi au jucat împotriva echipei de pe locul trei și acum doi din Liga a 2-a. Diferența e, totuși, mare. Mă mai bucur și pentru Ardelean, Popescu și mai ales Lazea, care au evoluat bine la Reșița, demonstrând că au tot viitorul în față, a adăugat Gherman.

În fine, tehnicianul „textiliștilor” l-a pus din nou la colț pe Adrian Horvat, unul dintre cei doi seniori, alături de Oltean, care au evoluat în Valea Domanului. Sigur, astăzi a fost mai expus ca niciodată cu atâția tineri în fața sa, dar asta nu înseamnă că nu putea face mai mult. La două dintre golurile gazdelor are partea sa de vină, a completat Stelian Gherman.

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 11 Apr. 2014, 18:19 Actualizat: 11 Apr. 2014, 18:27 Campionat
Pe aceeași temă