Falub, deranjat de atacurile lui Gherman la adresa „stranierilor” utiști: „Selecția s-a făcut pe criteriul valorii și al caracterului”

Mihai Andries 13 Apr. 2014, 18:00 Campionat
Falub, deranjat de atacurile lui Gherman la adresa

„Bătrâna Doamnă” a schimbat din mers la nivelul băncii tehnice și asta pentru că Adrian Falub s-a săturat de poveștile lui Adrian Marțian și a optat pentru stabilitatea de la Târgu Mureș. După refuzul lui Alin Artimon, echipa a fost preluată de Stelian Gherman, care a făcut destule aprecieri negative la adresa unor jucători, cei mai vizați fiind stranierii. După ce l-a pus la colț pe Laso pentru pregătirea fizică precară și slaba implicare în jocuri și antrenamente, recent actualul „principal” al „textiliștilor” i-a atacat și pe ceilalți jucători de peste hotare.

„Mă întreb pe ce criterii au ajuns unii fotbaliști străini la echipă, căci mie nu mi se par mai buni decât ai noștri. Dimpotrivă, am văzut la Reșița o formație formată sută la sută din jucători români care mi-a lăsat o impresie bună” , a spus Gherman după deplasarea din Valea Domanului.

Adrian Falub s-a arătat ușor deranjat de considerațiile urmașului său pe banca „alb-roșiilor” și a ținut să-i satisfacă curiozitățile. „Selecția jucătorilor la UTA, deci și a celor străini, a fost făcută pe baza valorii și a caracterului. Dar, ei nu au fost aduși pentru 5 la 2 sau tenis cu piciorul, ci pentru a se lucra serios cu ei. Să nu uităm că acești jucători au bătut unde nimeni nu a mai făcut-o, la Bistrița, echipa de pe locul doi din play-off. Sunt sigur că majoritatea dintre ei își vor găsi imediat angajamente dacă nu mai sunt doriți la Arad. Totodată, sunt convins că aceiași fotbaliști o vor salva pe UTA de la retrogradare dacă vor avea minime condiții de performanță”, a declarat fostul antrenor al „Bătrânei Doamne”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 13 Apr. 2014, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă