Dragalina a pariat că FC Olt va termina turul între primele trei: „Am rămas surprins neplăcut de rezultate”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2012, 15:24 Seria 2
Dragalina a pariat că FC Olt va termina turul între primele trei:**

Golgheter sezonul trecut, cu 9 goluri marcate, fostul fotbalist al celor de la FC Olt, Dragoș Dragalina, este surprins de parcursul divizionarei secunde. Mijlocașul ofensiv a făcut saltul în vară în Liga I. Dragalina a evoluat titular la CS Turnu Severin în ultimele trei meciuri.

În topul principalilor marcatori ai seriei Vest a Ligii a II-a, în stagiunea trecută, mijlocașul ofensiv ce a făcut saltul în primul eșalon fotbalistic de la FC Olt, Dragoș Dragalina, a evoluat titular la CS Turnu Severin în ultimele meciuri. În partida cu Dinamo, ce s-a disputat luni, fotbalistul de 25 de ani a scos un penalty.

Dragalina nu a uitat perioada petrecută în orașul de pe malul Oltului, acesta precizând că a urmărit parcursul grupării slătinene. „Am urmărit parcursul echipei. Ori de câte ori am avut ocazia m-am uitat la meciurile transmise, am rămas surprins neplăcut de rezultate, chiar am făcut pariu cu un coleg, cu Marinescu, că vor termina turul în primele trei echipe, după ce am văzut că au câștigat toate meciurile amicale din vară. Nu știu ce se întâmplă acolo, am mai discutat cu foști colegi… sper ca din iarnă să se remedieze situația, cred că locul lor nu este acolo, au un lot bun, jucători cu nume. Eu am jucat titular de la meciul cu Steaua. Pentru mine, care am venit din Liga a II-a, mi-a prins bine că am jucat mai multe minute. De evoluții ce pot spune, nu sunt foarte mulțumit, dar de la un meci la altul sper să joc cât mai bine”, a declarat jucătorul celor de la CS Turnu Severin, Dragoș Dragalina.

„Tot ceea ce mi s-a întâmplat la FC Olt a fost benefic”

Dorit de Dan Oprescu, Dragoș Dragalina a fost transferat de la Dinamo II. La început a evoluat în eșalonul al treilea cu FC Piatra Olt, iar în sezonul următor în eșalonul secund cu FC Olt.

„FC Olt a fost o rampă de lansare, tot ceea ce mi s-a întâmplat acolo a fost benefic, de acolo am făcut pasul spre Liga I, iar FC Olt rămâne o echipă mai specială în inima mea. Nu s-a concretizat revenirea mea pentru că din moment ce am ajuns la Liga I, nu am vrut să fac pasul înapoi. Nu pot spune că Slatina este un capitol încheiat, deocamdată vreau să profit de această șansă, să continui la acest nivel. Din păcate, la Severin sunt probleme mari financiare, mai sunt două meciuri, după care fiecare dintre noi decide”, a mai spus Dragalina.

Dragalina a mai evoluat la UTA Arad, CFR Timișoara, Dinamo II și FC Olt. La CS Turnu Severin, în ultimele meciuri, a fost utilizat pe postul de atacant.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 05 Dec. 2012, 15:24 Seria 2
Pe aceeași temă