Dosso, prima reacție după incidentul cu Paul: „Nu pot dormi noaptea”

Marius ANGHEL 24 Apr. 2013, 17:34 Seria 2
Dosso, prima reacție după incidentul cu Paul:**

Chiar dacă Dumitru Paul a afirmat că nu-i poartă pică utistului care i-a provocat lovitura ce a condus la extirparea rinichiului stâng, Sindou Dosso este afectat de cele întâmplate vineri. Atacantul ivorian susține că nu se mai odihnește cum trebuie de când a aflat că portarul orădenilor a fost aproape de a-și pierde viața, iar acum este îndemnat de medici să renunțe la cariera sportivă.

„M-am simțit foarte rău după ce am aflat ce i s-a întâmplat portarului de la Luceafărul, nu prea pot dormi nopțile de atunci încoace. Îmi pare atât de rău, că nu pot să mă exprim în cuvinte. Nu sunt un fotbalist violent, în toată cariera mea nu mi s-a mai întâmplat să accidentez grav pe cineva. Eu am fost lovit rău și a trebuit să mă operez la ligamentele genunchiul drept, dar invers nu s-a mai întâmplat”, a precizat atacantul de culoare.

Acesta a încercat să ia legătura cu Paul, chiar ar dori să-i facă o vizită în Spitalul de la Oradea, dar nu știe dacă este oportun să facă așa ceva. „I-am și trimis un mesaj pe telefon la care nu mi-a răspuns. Dacă îmi va răspunde o să-l și sun și aș dori să-l vizitez la spital să văd cum se simte. Aș vrea mult să vorbesc cu el, să-i explic că nu am avut niciun moment intenția să intru în el. Eu urmăream doar mingea, pe el nu l-am văzut venind înspre mine, nu am dorit niciun moment să am un contact fizic cu el”, a mai spus Dosso.

Ivorianul a comentat și reacția tatălui fotbalistului, care ar dori ca Federația să-l suspende pe utist până la finalul sezonului. „Înțeleg că tatăl băiatului e supărat, suferă pentru el, dar eu nu m-am gândit niciun moment să-l accidentez. Nu cred că merit să fiu suspendat fiindcă nu am făcut nimic cu bunăștiință. Regret încă odată ce s-a întâmplat, aș vrea să dau timpul înapoi dacă s-ar putea…”, a încheiat puternicul „vârf”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Apr. 2013, 17:34 Seria 2
Pe aceeași temă