Doliu în fotbalul românesc. Bogdan Medrea, președintele echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a murit la doar 44 de ani

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 21:28 Seria 2

Fotbalul românesc e din nou în doliu. Tânărul conducător al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, președintele Bogdan Medrea, s-a stins din viață, miercuri seară, într-un spital din Capitală. După o viață dedicată arbitrajului, iar în ultimii șase ani la conducerea cluburilor Damila Măciuca și CSM Râmnicu Vâlcea, Medrea a cedat în lupta pentru viața sa și s-a ridicat la ceruri la doar 44 de ani.

Internat de aproximativ două săptămâni la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, Bogdan Medrea se afla din 19 ianuarie în comă indusă după ce suferise mai întâi un edem pulmonar, urmat de un atac cerebral. O răceală puternică, netratată la timp, l-a luat în cele din urmă pe tânărul președinte al echipei vâlcene dintre noi. Minunea la care sperau familia, prietenii și toți iubitorii fotbalului din Zăvoi nu s-a produs.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!


 

Echipa CSM Râmnicu Vâlcea și-a anulat amicalul pe care urma să îl dispute vineri cu Măgura Cisnădie, urmând să participe la funeralii.

Fotbalul vâlcean e din nou în doliu, după ce la începutul săptămânii trecute fundașului Gabriel Rizea, fostul căpitan al echipei de juniori A a CSM Râmnicu Vâlcea, în vârstă de doar 20 ani a decedat în somn.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 21:28 Seria 2
Pe aceeași temă