Doi jucători pentru intrarea în play-off! Ce spun Gugu și Vișa despre transferul la CS Mioveni, echipă ce visează la promovare

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 10:16 Seria 2
Doi jucători pentru intrarea în play-off!** Ce spun Gugu și Vișa despre transferul la CS Mioveni, echipă ce visează la promovare

Conducerea CS Mioveni a prezentat, miercuri, cei doi jucători achiziționați în această iarnă, fundașii centrali Bogdan Vișa și Costinel Gugu. Cei doi au fost aduși pentru a dubla singurele posturi neaco­perite din lot, iar cu ei, galben-verzii vor să ter­mi­ne sezonul regulat în pri­me­le șase echipe din clasa­ment.

„Mulțumesc conducerii și domnului profesor pentru că m-au dorit aici. Am găsit un grup bun, o echipă bună care poate face performanță. Ne așteaptă un meci greu la Cluj, echipă care s-a întărit pe ultima sută de metri. Vrem să scoatem un rezultat bun și să câștigăm”, a spus la prezentare Costinel Gugu.

„Am venit la Mioveni cu gânduri mărețe. Îmi doresc din suflet să jucăm foarte bine. Cred că echipa poate termina în primele două locuri. Am ales CS Mioveni pentru că cei din conducere m-au dorit foarte mult. Știam că este un club serios și se poate face performanță aici. Vreau să facem treabă aici”, a spus și Bogdan Vișa.

Bogdan Vișa a fost transferat la Gaz Metan Mediaș și a venit fără a se plăti vreun ban pe el, în timp ce Costinel Gugu a fost împrumutat pentru jumătate de an de la formația franceză Le Havre, cu drept de prelungire a contractului pe încă doi ani.

„Mai sunt opt etape din sezonul regulat, după care urmează play-off-ul și play-out-ul. Sunt opt meciuri foarte dificile, adevărate finale pentru noi, apoi vom vedea unde ne aflăm. Obiectivul nostru este clasarea în primele șase și intrarea în play-off. Nu va fi ușor, dar ne luptăm. După cum știți, echipa a făcut în această iarnă pregătire pe plan local și la munte și am spus încă de la reluarea pregătirii că nu vom aduce decât unul sau doi jucători, pe postul de fundaș central, singurul post neacoperit din lot. Am adus doi jucători buni, pe care îi cunoaștem și i-am urmărit. Este vorba de Gugu și Vișa, pe care îi știm și după ce i-am văzut în pregătire și în amicaluri, pot deveni titulari în echipă”, a declarat președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Antrenorul Marius Stoica a completat și el: „La nivelul fundașilor centrali sufeream. Toți s-au pregătit bine însă în această iarnă și nu există titulari de drept. Important e ca cei doi să joace… Aveam nevoie de cei doi. Aveam nevoie de experiența lui Vișa, pe care îl cunoaștem foarte bine, și de tinerețea lui Gugu care, sincer, nu se vede în joc”.

CS Mioveni își va relua meciurile oficiale sâmbătă, de la ora 11:00, atunci când va juca pe terenul echipei Universitatea Cluj.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 10:16 Seria 2
Pe aceeași temă