Dezvăluirile lui Stancu: căpitanul lui ALRO regretă desființarea echipei

13 Jul. 2012, 12:07 Seria 2
Dezvăluirile lui Stancu:** căpitanul lui ALRO regretă desființarea echipei

Una dintre cele mai frumoase perioade din carieră. Așa caracterizează Ionuț Stancu sezonul petrecut la Alro Slatina. Fotbalistul de 29 de ani afirmă că au fost și perioade dificile, în care împreună cu președintele Nițulescu au adus bani din propriul buzunar pentru a se achita datorii ale clubului.

Anunțul desființării formației Alro Slatina i-a pus pe mulți dintre jucători în situația de a-și căuta alte angajamente. Căpitanul fostei echipe locale, Ionuț Stancu, consideră că fotbaliștii ar fi trebuit înștiințați mai devreme de decizia luată. Fostul jucător al Universității spune că regretă acest deznodămând și despărțirea de aluminiști.

„Pentru mine perioada de la Alro a fost una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea. De ce să nu fiu corect, într-un fel îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, pentru că toți oamenii care au fost acolo, pe lângă faptul că au avut un câștig material, și nu negăm acest lucru, au venit și au pus mult suflet și în perioadele grele. Ceea ce spun, fără să am niciun fel de interes, e că tot ceea ce s-a construit la Alro a fost datorită lui Paul Stănescu și lui Jane Nițulescu”

Stancu susține că în actele Federației Alro Slatina încă există. Mijlocașul craiovean își amintește și perioadele dificile traversate de echipă, în care și-a oferit sprijinul financiar. „Din ce știu eu, Alro există. Eu, unul, de ieri nu mai sunt jucătorul lui Alro. Alro mai are o restanță față de mine, pe care o să o respecte și atât. Am cerut să mi se dea o hârtie că nu mai sunt jucătorul lui Alro. Sincer vorbind, nea Jane și cu mine am adus bani de acasă să trecem prin momentele alea grele, ca din luna noiembrie până în luna martie-aprilie să facă eforturi mari financiare. Noi nu aveam bani în conturi și au fost și ceva datorii. Patru-cinci luni băieții și-au luat banii, dar nu foarte ușor”

După ce zilele trecute, alături de alți jucători, a avut o întâlnire cu primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, în care s-a oferit să joace gratis pentru Universitatea, Ionuț Stancu poartă în această perioadă discuții cu echipe din țară și străinătate.

Sursa: Olt TV

13 Jul. 2012, 12:07 Seria 2
Pe aceeași temă