„Ne aflăm pe o pantă ascendentă, pe care sper să o menținem cât mai mult”. Paleacu speră ca eliminații și lipsa „principalului” să nu afecteze la meciul cu Vâlcea

Marți, 17 martie, la Stadionul Municipal din Parcul Teiuș a avut loc o conferință de presă susținută de „secundul” Alin Paleacu, cel care va sta pe banca tehnică a echipei FC Caransebeș în meciul de miercuri, din etapa a 20-a, cu CSM Râmnicu Vâlcea, ca urmare a suspendării lui Alin Artimon după eliminarea din partida cu CS Mioveni.

„Ne așteaptă un joc dificil, ținând cont că întâlnim Vâlcea, o echipă puternică a Ligii a II-a, o echipă agresivă, care suntem convinși că va veni pentru a se cantona în apărare și va juca pe contraatac. Pentru ca punctul de la Mioveni să aibă valoare, trebuie să producem în continuare puncte. Ne aflăm pe o pantă ascendentă, pe care sper să o menținem cât mai mult. Situația e cu atât mai dificilă cu cât avem și doi eliminați în meciul cu CS Mioveni, Cotigă și Pârvu, plus antrenorul principal. Sper să putem trece peste, pentru că, așa cum a spus și colegul meu Alin Artimon, au fost aduși la echipă juniori de valoare, care până în momentul de față au confirmat asta. Ținând cont că jucăm acasă, sper să prestăm un joc bun și la final victoria să fie de partea noastră. Este o săptămână dificilă pentru noi, cu trei meciuri în șapte zile, trebuie să gestionăm foarte bine situația, deoarece în aceste condiții se acumulează oboseala”, a spus Alin Paleacu.

„Secundul” lui FC Caransebeș a mai adăugat că speră ca lipsa de pe banca tehnică a lui Alin Artimon să nu afecteze evoluția echipei și, chiar dacă el nu este obișnuit cu această postură, „principalul” formației gugulane își va face simțită prezența din tribună.

„Ne așteaptă un meci greu, Vâlcea este o echipă bună, dar eu sper ca la sfârșitul partidei să fim noi cei care ne bucurăm că am luat toate cele trei puncte”, a spus Ovidiu Stoianof, prezent și el la conferința de presă.

Cel de al doilea jucător care l-a însoțit pe Alin Paleacu a fost Ionuț Stancu. „Din punctul meu de vedere, Vâlcea are o echipă bună, care poate oricând să prindă play-off-ul campionatului, acesta fiind, de fapt, și obiectivul lor. Pe noi nu ne interesează foarte mult asta, pentru că, ușor-ușor, trebuie să acumulăm puncte, ca să putem urca în clasament, pentru a ne putea îndeplini obiectivul nostru – evitarea retrogradării, iar pentru asta trebuie să câștigăm fiecare meci. Cele mai importante pentru noi în acest moment sunt jocurile de acasă, pe care trebuie să le transăm în favoarea noastră. Oricum, va fi un meci destul de dificil, cum de altfel pentru noi sunt majoritatea partidelor, fiindcă nu există diferență foarte mare de valoare în Liga a II-a, iar noi trebuie să facem diferența prin atitudine și printr-o gândire pozitivă, astfel încât să câștigăm toate cele trei puncte”, a spus fotbalistul transferat în această iarnă tocmai de la CSM.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă