Emilian Dolha va antrena la U Craiova 2! ”Principalul” Ionuț Stancu va fi ajutat și de un fost șef al băncii tehnice la ASU Poli

Cosmin STAICU 29 Jul. 2020, 15:24 Liga 3
Emilian Dolha va antrena la U Craiova 2! ”Principalul” Ionuț Stancu va fi ajutat și de un fost șef al băncii tehnice la ASU Poli

Fostul goalkeeper al echipelor Rapid şi Dinamo, Emilian Dolha (40 de ani), a fost numit antrenor cu portarii la echipa a doua a Universităţii Craiova, unde antrenor principal a fost instalat de curând Ionuţ Stancu, care colaborează cu Mugur Guşatu, acesta din urmă fost ultima dată antrenor la ASU Poli, în Liga 2, de unde a demisionat după șapte meciuri oficiale conduse (etapele 6-13, fără 11).

Emilian Dolha şi Ionuţ Stancu au fost colegi la Rapid, la începutul anilor 2000. Portarul născut la Turda se va ocupa şi de goalkeeperii de la grupele de juniori ale clubului din Bănie, până la cea de 2005.

În vârstă de 40 de ani, „Ema” Dolha s-a format la Gloria Bistriţa, activând apoi la Olimpia Satu Mare, Rapid, Wisla Cracovia, Lech Poznan, Fakel Voronezh, Dinamo şi „U” Cluj şi SCM Piteşti. Ultima dată, Emilian Dolha a activat ca antrenor cu portarii la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă de care s-a despărţit la începutul acestui an, după ce, cu un an în urmă, îndeplinise aceeaşi funcţie şi la Universitatea Cluj.

U Craiova și-a înscris echipa secundă în Liga 3 și va forma un lot doar cu jucători născuți după 1 ianuarie 2002

Echipa a doua a Universităţii Craiova se afla pe locul 5 în Seria a 3-a a Ligii 3 în momentul în care campionatul a fost ”îngheţat” din cauza pandemiei, respectiv după prima etapă a returului, fiind antrenată în sezonul trecut de Adrian Iencsi.

Din sezonul viitor, formaţia secundă a clubului din Bănie va miza aproape exclusiv pe jucători născuţi după 1 ianuarie 2002, restul urmând a fi împrumutaţi altor formaţii.

Antrenor cu portarii la prima echipă a clubului din Bănie este Robert Tufişi.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-stancu-ii-ia-locul-lui-adrian-iencsi-pe-banca-echipei-a-doua-a-clubului-u-craiova-19138469

Cosmin STAICU 29 Jul. 2020, 15:24 Liga 3
Pe aceeași temă