Dat afară de la Snagov, Săceanu vrea la ALRO

08 Nov. 2011, 15:27 Seria 2
Dat afară de la Snagov,** Săceanu vrea la ALRO

Fotbalist ce a îmbrăcat tricoul unor echipe ca Universitatea Craiova sau Gloria Bistrița, Robert Săceanu se antrenează în aceste zile alături de lotul celor de la Alro Slatina, formație pentru care speră să evolueze din returul actualei ediții de campionat.

În prima parte a stagiunii jucător al unei alte grupări de eșalon secund, FC Snagov, mijlocașul de 28 de ani vrea să-și clarifice situația cu clubul ilfovean, pentru a se putea îndrepta către destinația dorită.

„Deocamdată mă antrenez cu Alro. Dacă o să se rezolve, aș vrea să joc la Slatina, dar e o anumită situație. Primele etape am fost la Snagov, iar în turul campionatului nu mai am drept de joc. Din iarnă aș putea evolua la altă echipă”, a spus Săceanu.

Fotbalistul originar din Corabia crede că în zilele următoare ar putea avea certitudinea venirii sale la formația de pe malul Oltului.

„Îi cunosc pe mulți băieți din lotul lui Alro, dar n-aș vrea să spun acum mai multe, până nu e ceva sigur. Să vedem ce va fi. În maximum o săptămână, eu cred că o să se rezolve”, a precizat Robert Săceanu.

Sursa: Gazeta Nouă

08 Nov. 2011, 15:27 Seria 2
Pe aceeași temă