„Dacă sâmbătă câștigăm suntem 100% salvați”

10 May. 2012, 14:58 Seria 2

La un pas de atingerea obiectivului, FC Olt Slatina speră la mai mult decât ocuparea primului loc neretrogradabil. Fundașul central al grupării alb-vișinii, Cosmin Crușoveanu, consideră că echipa are potențialul de a încheia sezonul într-o notă peste așteptări.

Aflată la prima prezență în eșalonul secund, FC Olt Slatina este aproape de realizarea obiectivului, evitarea retrogradării. Gruparea pregătită de Dan Oprescu ar putea tranșa lupta pentru supraviețuire în meciul cu FC Argeș, obținerea celor trei puncte asigurându-le în mare parte salvarea. Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, este optimist în privința șanselor clasării pe un loc cât mai bun.

„Așa cum am spus la început, obiectivul va fi realizat înainte de ultimele etape. Nu cred că mai poate fi ratat obiectivul, eu spun că dacă sâmbătă câștigăm, suntem 100% salvați, totul depinde de mobilizarea și voința noastră”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Ne așteptăm la un meci disputat”

Fundașul central al grupării alb-vișinii, Cosmin Crușoveanu, se așteaptă la un meci dificil cu FC Argeș, echipa ce nu mai păstrează șanse la locul trei, după remiza cu Alro. Deși pentru formația din Trivale meciul este lipsit de miză, jucătorul defensiv al alb-vișiniilor crede că misiunea obținerii punctelor puse în joc nu va fi deloc ușoară.

„Toate meciurile sunt grele, am jucat cu FC Argeș și în meciurile de pregătire, ne cunoaștem destul de bine. Ne așteptăm la un meci disputat. Ei nu mai pot prinde locul trei, dar este normal să joace pentru puncte și pentru o clasare cât mai bună. Pentru noi contează orice meci, vrem să acumulăm cât mai multe puncte și să ne clasăm cât mai sus, vrem să lăsăm o impresie cât mai bună”, a mai spus Crușoveanu.

Sosit în iarnă de la Gaz Metan Severin, fundașul central al celor de la FC Olt, Cosmin Crușoveanu, are un contract valabil până la finalul stagiunii viitoare.

Sursa: Gazeta Nouă

10 May. 2012, 14:58 Seria 2
Pe aceeași temă