Cuplul Cârțu – Irimescu debutează cu Luceafărul: „Avem un meci greu”

20 Apr. 2012, 13:03 Seria 2
Cuplul Cârțu - Irimescu** debutează cu Luceafărul:

Începând de marți, cuplul Sorin Cârțu – Mircea Irimescu conduce ședințele de pregătire de la Alro Slatina. Cei doi vor debuta cu Alro Slatina în partida de sâmbătă, când aluminiștii primesc vizita echipei Luceafărul Oradea. Cele două echipe sunt vecine în clasament, fiind despărțite de două puncte.

Aflați la patru puncte de podium, aluminiștii, care vin după înfrângerea din deplasare cu FC Maramureș Baia Mare, nu își mai permit pași greșiți.
Fostele glorii ale Craiovei Maxima au misiunea să încheie sezonul pe locul al treilea cu Alro Slatina și să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc. Pentru acest lucru, Irimescu și-a propus să obțină maximum de puncte.

„Am avut un prim contact cu jucătorii. Pe unii fotbaliști îi cunosc, Velcovici, Stancu, Vigariu. Am lucrat cu ei și la Craiova. Am venit la Slatina ca să promovăm. În cele nouă etape sperăm să luăm maximum de puncte. În urma înfrângerii de la Baia Mare s-a îngreunat puțin misiunea”, a spus Irimescu despre planurile sale la Alro.

Irimescu vrea să-și înceapă mandatul cu o victorie

Irimescu așteaptă cu interes jocul cu Luceafărul Oradea și speră ca elevii săi să rămână invincibili pe teren propriu în acest sezon.

„Avem un meci greu cu Luceafărul Oradea și trebuie să trecem cu bine de acest joc. Așteptăm cu interes acest meci, sperăm să iasă bine, băieții sunt încrezători, au tot sprijinul din partea noastră. Vom încerca să punem în valoare toate calitățile lor și să aducem un plus prin cunoștințele noastre”, a spus Irimescu.

Velcovici este suspendat

Cârțu și Irimescu nu vor putea conta pe serviciile lui Velcovici, suspendat. „Velcovici este suspendat, iar doi băieți au probleme medicale și s-au pregătit separat, unul de pe la juniori”, a spus Mircea Irimescu.

Sursa: Gazeta Nouă

20 Apr. 2012, 13:03 Seria 2
Pe aceeași temă