Cuedan vrea să scape pe ultima poziție după meciul cu FC Caransebeș: „Câștigăm cu orice preț”

Marius ANGHEL 09 Oct. 2014, 18:18 Seria 2
Cuedan vrea să scape pe ultima poziție după meciul cu FC Caransebeș:**

Au trecut șase runde din prezenta ediție a Ligii a II-a și Șoimii Pâncota încă nu s-a bucurat de un prim succes. Mai mult, „alb-negrii” au alunecat pe ultima poziție a clasamentului și simt că e momentul să se trezească la realitate, mai ales că adversarul de sâmbătă este unul abordabil.

FC Caransebeș a promovat și ea din Liga a III-a și are ca obiectiv tot salvarea de la retrogradare, așa că cele două echipe sunt apropiate din punct de vedere valoric. Asemănările merg mai departe cu siguranță pe faza defensivă în special în meciurile pe teren propriu, unde ambele combatante nu au cunoscut gustul înfrângerii.

De data aceasta, însă, cel puțin pentru „șoimi” o remiză nu ar mai fi de ajuns și o spune chiar antrenorul Dan Cuedan: „Săptămâna asta cuvântul de ordine este victoria. Fie că jucăm cu Steaua, fie că întâlnim Caransebeșul, vrem să câștigăm cu orice preț. Suntem conectați cu toții la miza acestei partide, băieții conștientizează importanța meciului și sunt convins că vor da totul pentru primul succes al campionatului”.

Tehnicianul Pâncotei a pregătit în cel mai mic detaliu confruntarea, ținând cont și de atuurile adversarului. „Cunoaștem foarte bine echipa din Caransebeș și știm că sunt greu de desfăcut, au o apărare greu de trecut. Pe lângă asta, dezvoltă atacuri și contraatacuri rapide în special pe benzi, vom avea un meci greu, pe care – însă – avem forța să îl tranșăm în favoarea noastră”, a adăugat Cuedan.

Deși Bulzan și Burian și-au reluat antrenamentele, cei doi revin cu adevărat la dispoziția antrenorului de abia peste două-trei săptămâni. Probabil, sâmbătă va absenta și Issa, care a suferit o leziune fibrilară și va lua loc doar în tribună sâmbătă dimineață.

Cel mai probabil, primul „unsprezece” al Pâncotei va arăta astfel: Pașcalău – Maghici, Suciu, Crușoveanu, Siminic – Polgar, Dubeștean, Fl. Cuedan, Huțanu – A. Mihai, Sălăjan.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Oct. 2014, 18:18 Seria 2
Pe aceeași temă