Pe teren în memoria… Șoimilor Pâncota

Marius ANGHEL 20 Dec. 2016, 11:27 Diverse
Pe teren în memoria... Șoimilor Pâncota

Fotbaliștii echipei Șoimii Pâncota care au dus la bun sfârșit campionatul trecut al Ligii a 2-a, dar și antrenorul Dan Cuedan, cel care a condus-o cel mai mult mult pe gruparea arădeană în ultimii 6 ani, au evocat pe teren gruparea dispărută subit în această toamnă.

Irimia, Pașcalău, Lung, Lengyel, Alin Pavel, Dubeștean, Leucuța, Sălăjan, Flavius Cuedan, Siminic, Huțanu, Alin Mihai, dar și maseurul Călin Petrică, plus trei-patru „stranieri”, printre care utistul Alin Gligor și viitorul atacant de culoare al Felnacului, au format trei echipe pe terenul sintetic Champions League de la Vladimirescu.

A lipsit președintele Pavel Piroș, aflat în străinătate, dar nu și Silviu Turc, omul de afaceri care a sprijinit logistic fosta grupare din Podgorie. Din 2010 încoace, Șoimii Pâncota obținuse două promovări, în ligile trei și doi, însă în vară a rămas fără finanțare din partea autorităților locale. Piroș a încercat să se asocieze cu italianul Angelo Massone, care – însă – a dus clubul spre faliment și excluderea din eșalonul secund.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Dec. 2016, 11:27 Diverse
Pe aceeași temă