„Cu UTA și Poli e șansa jucătorilor să mai repare din imaginea clubului”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2012, 13:03 Seria 2

Din favorită la promovare, FC Bihor s-a transformat după numai câteva etape din actuala stagiune într-o formație de pluton. Orădenii le-au încercat aproape pe toate, schimbarea antrenorului, concedierea unor jucător și sancționarea pecuniară a celorlalți, dar rezultatele întârzie să apară. Totuși, în opinia conducerii grupării de pe Crișul Repede, busuiocul mai poate fi, oarecum, dres în ultimele meciuri ale anului.

„După un tur sub așteptări, e foarte important ca jucătorii să se mobilizeze pentru aceste ultime partide ale anului. Cu UTA și Poli, e șansa jucătorilor să mai repare din imaginea clubului”, consideră Șerban Morcan.

Tânărul președinte al „roș-albaștrilor” mai crede, însă, că deplasarea de pe Mureș mai este importantă și pentru că: „UTA – FC Bihor este un derby al Vestului. Un rezultat bun ar însemna mult pentru cei din conducerea clubului și suporterii echipei. Ținem mult să facem o figură frumoasă duminică, darn e bazăm pe dorința de revanșă a fotbaliștilor noștri”, a mai spus Morcan, care știe că orădenii au cam rămas restanți în disputele cu „Bătrâna Doamnă” în ultimi ani. „Dacă nu mă înșel, ultima noatră victorie cu UTA a venit acum patru ani, ar fi timpul să mai câștigăm și noi”, a încheiat șeful arădenilor.

Într-adevăr, ultimul succes al  Bihorului în fața „alb-roșiilor” datează de pe 11 octombrie 2008. Atunci, „hattrickul” ex-ului Cătălin Bucur decis meciul (3-2) de la Oradea.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Nov. 2012, 13:03 Seria 2
Pe aceeași temă