„Cu puțin noroc putem termina pe locul trei”

15 Nov. 2011, 13:38 Seria 2

Alro Slatina a continuat parcursul bun, bifând al cincilea rezultat pozitiv în deplasarea de la CSM Râmnicu Vâlcea. Fundașul dreapta al grupării slătinene, Marius Pasăre, este încrezător în șansele echipei de a încheia prima parte a campionatului pe poziția a treia.

După un început slab de sezon, Alro Slatina a depășit perioada dificilă, iar de cinci etape este neînvinsă. „Aluminiștii” au încheiat la egalitate, scor 1-1, confruntarea din deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea, la capătul unui meci aprig disputat. Fundașul dreapta al celor de la Alro, Marius Pasăre, consideră echitabil rezultatul, după aspectul jocului.

„Eu spun că este un rezultat echitabil. Prima repriză ne-a aparținut, iar a doua lor, însă cele mai mari ocazii ei le-au avut. Orice punct contează. Dacă ne uităm în urmă am pierdut multe puncte, în meciul cu Timișoara chiar în ultimul minut, și am ajuns la concluzia că și un egal este binevenit”
, a declarat fundașul grupării slătinene.

„Este imperios necesar să batem pe FC Bihor”

Seria rezultatelor pozitive le dă încredere aluminiștilor. În ultimele două meciuri care au mai rămas de disputat până la finalul turului, jucătorii aflați sub comanda lui Daniel Mogoșanu și-au propus să obțină maximum de puncte.

„Este imperios necesar să batem pe FC Bihor, iar la Bistrița, chiar dacă este pe primul loc, nu este o echipă de speriat, eu cred că putem scoate puncte și acolo. Puțină lume se gândea acum șase, șapte etape că vom reveni. Iată că am reușit, iar cu puțin noroc putem termina pe locul trei. Toată lumea spunea că ne vom bate la retrogradare, ne-am revenit și nu cred că ar fi o surpriză pentru nimeni dacă vom termina pe locul al treilea”, a mai precizat fundașul dreapta Marius Pasăre.

Sâmbătă, Alro Slatina primește vizita celor de la FC Bihor, echipă cu un parcurs asemănător cu cel al aluminiștilor.

Sursa: Gazeta Nouă

15 Nov. 2011, 13:38 Seria 2
Pe aceeași temă