„Cu FC Bihor va fi foarte greu, dar trebuie să continuăm seria pozitivă”

15 Nov. 2011, 14:59 Seria 2

Fundașul stânga al celor de la Alro, Eduard Stoica, este de părere că echipa slătineană ar fi putut obține cele trei puncte în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, însă speră ca elevii lui Mogoșanu să se impună în întâlnirea în care vor primi vizita formației FC Bihor.

Un gol primit în debutul reprizei secunde după o eroare a defensivei a schimbat fața jocului desfășurat în Zăvoi, aluminiștii fiind aproape să piardă o partidă pe care ar fi putut-o tranșa în favoarea lor înainte de pauză. Pentru Eduard Stoica, remiza înregistrată în compania celor de la CSM reprezintă un rezultat bun, în condițiile în care echipa de la malul Oltului a rămas neînvinsă în ultimele cinci etape de campionat.

„Eu zic că se putea mai mult la Vâlcea. Am dominat jocul în prima repriză, iar în cea de-a doua am primit un gol ușor, care putea fi evitat. Puteam să câștigăm acolo, dar pentru noi este bun și un egal, a fost un rezultat pozitiv. În această etapă se putea profita de faptul că Timișoara și Bistrița au remizat, însă e greu să te impui în toate meciurile. În continuare vom lua fiecare joc în parte, sperăm să le câștigăm”, a spus fotbalistul aluminiștilor.

„Vrem să scoatem maximum”

Jucătorul de bandă stângă își dorește ca formația aflată sub comanda lui Mogoșanu să-și treacă în cont un succes week-end-ul viitor, în partida în care va primi vizita celor de la FC Bihor Oradea.

„Va fi un meci foarte greu. FC Bihor a obținut un rezultat de egalitate la Bistrița, dar noi trebuie să continuăm această serie. Vrem să câștigăm, sperăm într-o victorie, ar fi al șaselea rezultat pozitiv. Și în ultima etapă a turului avem un meci destul de greu la Bistrița, însă cel mai important este jocul care urmează. Suntem pe locul șase, cred că valoarea lotului nostru este destul de bună și mai putem urca în clasament. Sperăm să ne concentrăm și să scoatem maximum din următoarele partide”, a mai declarat Eduard Stoica.

Sursa: Gazeta Nouă

15 Nov. 2011, 14:59 Seria 2
Pe aceeași temă