Csik nu se teme de Fortuna: „Cu ambiție și dăruire vom obține punctele”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 15:26 Seria 2
Csik nu se teme de Fortuna:**

Pentru Olimpia Satu Mare urmează sâmbătă un meci extrem de dificil în cea de-a 14-a etapă. Pe stadionul Olimpia va juca împotriva echipei Fortuna Poiana Câmpina, o formație în plină formă chiar dacă este una din nou-promovatele în Liga a II-a. Dar care stă cu mult mai bine în clasament, față de „galben-albaștri”.

De gradul ridicat de dificultate al acestui meci ne-au vorbit joi antrenorul Tiberiu Csik și portarul Anca Trip, într-o conferință de presă desfășurată la Rania. Acolo, jucătorii au susținut antrenamentul de joi. „Venim după o mini-vacanță, dat fiind faptul că am stat în etapa trecută. Mă bucur că toți suntem sănătoși, toți jucătorii sunt apți pentru meciul de sâmbătă. Ne dorim o victorie, vrem să adunăm puncte, trebuie să punctăm. Iar cu ambiție și dăruire le vom obține. În această perioadă am avut un program normal cu multă muncă”, transmite Csik.

Sâmbătă sătmărenii vor primi vizita singurei echipe din Liga a II-a, Seria a II-a, care nu a pierdut în meciurile din deplasare. Are trei victorii și trei remize pe terenuri străine, cu un golaveraj de 10-6. Totuși, Olimpia este una dintre cele trei echipe neînvinse pe teren propriu, alături de ACS Poli Timișoara și Unirea Tărlungeni, având până acum patru victorii și o remiză. De altfel, singurele rezultate pozitive din acest sezon. „Comparativ, Fortuna este peste noi în clasament. O echipă bună, valoroasă. Lotul îl avem, iar în proporție de 80% am formula de start. Mai am doar două întrebări”, mai precizează antrenorul sătmărean, care își dorește doar rezultate pozitive în cele trei meciuri care i-au mai rămas în 2014. Rezultate care ar putea duce echipa în zona de play-off.

Portarul Anca Trip a avut câteva intervenții foarte bune în ultimele meciuri ale Olimpiei. „Mă simt foarte bine. Au fost câteva intervenții, însă împreună cu colegii am reușit să câștigăm punctele puse în joc în ultimele meciuri. Fiecare jucător dă totul și încearcă să ajute cât poate echipa”.

Csik: „Pentru Zsiga este un meci special, pentru noi nu”

La Fortuna Câmpina evoluează și sătmăreanul Ervin Zsiga, jucător crescut la Olimpia. Zsiga are și două goluri marcate pentru echipa sa, cu FC Bihor și FC Olt. „Pentru Zsiga este un meci special, pentru noi nu. Este un jucător valoros, alături de Olimpia a avut rezultate bune. Este fostul nostru coleg și poate pe viitor îl vom avea din nou alături de noi. Este un jucător talentat care își face treaba, e profesionist”, spune Csik, care a negat că în acest moment ar exista unele discuții ca sătmăreanul să revină la clubul „galben-albastru”.

În cadrul aceleiași conferințe Anca Trip a mărturisit că nu și-a luat gândul de la echipa națională, acum cea de tineret. Deocamdată nu a mai avut nimic concret, însă Tibi Csik a declarat că a primit telefoane de la FRF și că s-ar bucura ca Olimpia să aibă cât mai mulți juniori/cadeți convocați.

Una peste alta, Olimpia Satu Mare primește vizita Fortunei Poiana Câmpina, sâmbătă de la ora 11.00. În acest an va mai disputa încă două meciuri, la Șoimii Pâncota și acasă cu CS Mioveni.

Sursa: Informația Zilei

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 15:26 Seria 2
Pe aceeași temă