Csik: „Nu înghițim prea bine gustul înfrângerilor”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 13:49 Seria 2
Csik:**

Tiberiu Csik speră ca în meciul cu FC Bihor, ce se dispută miercuri, în deplasare, de la ora 15:00, jucătorii săi să confirme că înfrângerea de sâmbătă cu FC Olt, scor 0-1, a fost un simplu accident. Tehnicianul sătmărenilor e convins că la Oradea va avea un meci foarte greu, însă spune că victoria acestora la Târgu Mureș „a fost un accident”.

„Ne așteaptă un meci greu spre foarte greu, cu o echipă care a câștigat la Târgu Mureș. Este a doua înfrângere pe care au suferit-o cei de la Mureș. Prin rezultatul pozitiv pe care îl vom obține la Bihor, trebuie să confirmăm că victoria lor a fost un accident. Nu înghițim prea bine gustul înfrângerilor și sper ca băieții să confirme că rezultatul cu FC Olt a fost o greșeală.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, înaintea meciului de mâine de la Oradea.

În partida tur, disputată la Satu Mare, Olimpia a învins echipa FC Bihor cu 2-0. Atunci au marcat Daniel Feier (16) și Robert Villand (66).

În prezent, Olimpia Satu Mare ocupă ultimul loc, șase, ce merge la play-off, fiind la egalitate de puncte, 25, cu Gloria Bistrița, aflată pe locul șapte. FC Bihor se situează pe locul 10 cu 21 de puncte.

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 13:49 Seria 2
Pe aceeași temă