Csik: „Avem respect față de ei, dar vom încerca să obținem puncte”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 12:34 Seria 2
Csik:**

Alături de Mircea Bolba, principalul Olimpiei Tibi Csik își pregătea liniștit antrenamentul de ieri dimineață (n.r. joi) când în ușa vestiarului a apărut ca din senin fratele său, Levente Zsolt.

„În prima fază n-am fost atent și am vrut să l întreb pe cine caută și dacă pot să-l ajut cu ceva, după care am realizat cine e… De trei ani n-a mai fost acasă și nici nu mi-a spus nimic de această vizită fulger”, a spus Tibi, care în glumă și-a întrebat fratele dacă e pregătit să joace sâmbătă cu CS U Craiova, făcând aluzie la suspendările fundașilor săi, Munteanu și Ene.

Levente-Zsolt Csik a plecat în Germania imediat după promovarea în Liga 1 a Olimpiei, în 1999, iar de atunci a evoluat chiar și în 2 Bundesliga pentru Dynamo Dresda. De cinci ani a agățat ghetele în cui și a absolvit o școală de fizioterapie iar acum e stabilit la Hanovra.

„Am venit doar pentru trei zile în țară și mă bucur că voi putea vedea acasă și un meci al Olimpiei. Sper să-i port noroc fratelui meu și să bată Craiova”, a spus Levente Csik, care și-a revăzut și fostul antrenor, Gabi Both, cu care a promovat cu Olimpia în 1999 în Liga 1.

În România, Levente-Zsolt Csik a evoluat la Olimpia, FC Brașov și Dinamo București. Interesant a fost duelul din sezonul 95-96 dintre cei doi frați Csik, Levente evoluînd la Dinamo iar Tibi la Steaua.

Craiova a ajuns cu avionul

Altfel, Olimpia va întâlni sâmbătă, de la ora 11, acasă pe CSU Craiova. Oltenii au venit de ieri la Satu Mare și s-au cazat la Hotel Melody. Echipa doljeană se respectă însă. Fotbaliștii nu au călătorit 550 de km cu autocarul, ci au luat avionul de la București, acesta aterizând ieri (n.r. joi), în jurul orei 18.00, pe Aeroportul Satu Mare. Senzație, autocarul a călătorit gol și i-a așteptat la ieșirea din aeroport.

Csik: „Pornim cu șansa a doua”

În privința meciului cu CS Universitatea, antrenorul grupării sătmărene a declarat că jucătorii săi vor încerca să obțină puncte din acest joc. „Pornim cu șansa a doua în meciul cu CSU Craiova și asta pentru că ei au un mic avantaj, sunt în fruntea clasamentului, sunt cei mai buni. Dar asta nu înseamnă că noi ne vom lăsa influențați de faptul că au bani, au loc bun în clasament, au jucători buni și așa mai departe. Avem respect față de ei, dar noi vom încerca să obținem puncte din acest meci”, a spus Csik.

Pentru acest joc, Muntean și Ene nu vor putea evolua, cei doi fiind suspendați din cauza cumulului de cartonașe galbene. „Fără ei în teren meciul e acelasi, trebuie să scoatem maximum din jucătorii care vor evolua sâmbătă, pentru că eu îmi propun să câștigăm”, a mai adăugat Tiberiu Csik.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 12:34 Seria 2
Pe aceeași temă