CS Mioveni țintește doar victoria cu UTA: „Nu mă gândesc nicio clipă că nu vom lua cele trei puncte”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 13:39 Seria 2
CS Mioveni țintește doar victoria cu UTA:**

Fotbaliștii și antrenorii galben-verzi așteaptă cu toții o victorie în partida de sâm­bătă, de pe propriul teren, cu UTA. Până acum, argeșenii nu au decât două punc­te adunate în clasament, puncte obținute în urma celor două remize din ultimele două etape, însă, cum sâmbătă adversară este ultima clasată în serie, nu se con­cepe alt rezultat decât victoria.

Ieri la prânz, la stadionul „Nicolae Do­brin”, acolo unde se va disputa meciul de sâmbătă, galben-verzii au participat la o conferință de presă, în fața zia­riș­tilor fiind prezenți secundul Marius Stoi­ca, jucătorii Ciprian Tănasă, Mihai Ol­teanu și directorul executiv Constantin Stancu.

„Nu putem aborda decât la vic­torie acest meci. Acesta este singurul gând al nostru. Sperăm ca, din pri­mul minut, jucătorii să aibă menta­li­tatea de învingători. Pentru noi este o opor­tu­ni­ta­te foarte bună de a ieși din această zo­nă a clasamentului, dar și pentru a avea un moral bun înaintea urmă­toa­relor partide. Nu avem pro­bleme de lot. Sunt toți jucătorii valizi, în afară de Co­tigă, care este suspendat, și putem face tot ce ne stă în putință ca să obținem vic­toria și să ne apropiem și suporterii, pentru că le suntem datori. Ne-am pre­gă­tit pentru acest joc și credem că pu­tem învinge”, spunea secundul Marius Stoi­ca.

La rândul lor, jucătorii au spus des­pre acest joc: „Ne așteaptă un meci di­ficil. UTA va veni să dea totul, pentru că sunt într-o situație mai dificilă ca a noas­tră. Nu mă gândesc nicio clipă că nu vom lua cele trei puncte. Sunt con­vins că vom face un joc bun” (Ciprian Tă­nasă); „Suntem în fața unui meci im­portant datorită poziției noastre în cla­sa­ment. Suntem, însă, mai buni ca ei și ne gândim la o victorie, dată fiind va­lo­a­rea lotului nostru. UTA o să vină să se a­pere, iar noi trebuie jucăm cât mai bi­ne” (Mihai Olteanu).

Directorul executiv Constantin Stan­cu a declarat și el: „Va fi un joc dificil, ca de altfel toate celelalte. Nu este unul mai ușor și altul mai greu. Sper ca acei ca­re intră pe teren să facă eforturi deo­se­bite pentru a câștiga cele trei puncte, ți­nând cont și de poziția noastră. Din acest moment, nu mai avem voie să facem pași greșiți, pentru că ră­mânem jos, în subsolul clasa­mentu­lui. Sperăm ca sâmbătă să obținem cele trei puncte, ca pe viitor și jocul și rezultatele să fie be­nefice echipei și să urcăm în cla­sament”.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 13:39 Seria 2
Pe aceeași temă