CS Mioveni și-a sancționat financiar jucătorii

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 15:02 Seria 2
CS Mioveni** și-a sancționat financiar jucătorii

Cele două înfrângeri din primele meciuri oficiale ale sezonului 2013 – 2014 s-au lăsat cu urmări la CS Mioveni. Astfel, con­du­cerea clubului a decis ca jucătorii să fie sancționați cu 25% din salariile pe care le au în contract.

CS Mioveni a început cu stângul sezonul 2013 – 2014, echipa galben-verde fiind învinsă și eliminată mai întâi din Cupa României de Petrolistul Boldești, club de Liga a IV-a, din Prahova, apoi, argeșenii pierzând  la­men­­tabil, în prima etapă a turului de campionat, în deplasare la Minerul Motru, cu 4-0.

Scorul și maniera în care s-a pierdut acest meci, practic, într-o singură repriză, au deranjat, iar conducerea a trecut la sancțiuni. Luni, Consiliul Director a hotărât ca jucătorii să fie sancționați cu 25% din salariu pentru cele două prestații. Ba, mai mult, aceștia au fost aten­țio­nați, la primele antrenamente din această săptămână, că sancțiunile s-ar putea să nu se oprească aici, dacă nu se va schimba nimic în jocul e­chipei și dacă nu se va obține un rezultat pozitiv în următorul meci, cel de acasă, de sâmbătă, cu FC Olt Slatina.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 15:02 Seria 2
Pe aceeași temă