CS Mioveni s-ar putea desființa dacă jucătorii nu renunță la bani! Primarul vede echipa la județ

20 Jun. 2012, 14:00 Seria 2
CS Mioveni s-ar putea desființa dacă jucătorii nu renunță la bani!** Primarul vede echipa la județ

CS Mioveni ar putea evolua la anul în Liga a II-a, acolo unde echipa a retrogradat sezo­nul trecut, dar asta doar dacă va găsi înțe­le­gere la jucătorii pe care i-a avut sub contract în ultimele 12 luni.

Conducerea clubului caută în aceste zile soluții pentru a păstra echipa în liga secundă, chiar dacă aceasta va porni sezonul cu un deficit de 13 puncte. În acest sens, oficialii gru­pării s-au așezat la masa tratativelor pen­tru a negocia cu jucătorii.

„Discutăm cu jucă­to­rii privind restanțele financiare. Dacă nu se va ajunge la o înțelegere cu ei, săptămâna a­ceasta, e­chipa s-ar putea des­fiin­ța. O să ve­dem cum decurg a­ces­te discuții. Major­i­tății jucătorilor le ex­pi­ră contractele pe 30 iunie și probabil că ne vom despărți de ei. În cazul în care vom ră­mâne în Liga a II-a. Avem cu fotbaliștii dis­cuții despre restanțele salariale, iar dacă ne înțe­le­gem și jucătorii renunță în mare parte la a­ceste restanțe, continuăm în Liga a II-a. Aici vom încerca să facem o echipă tânără, dar și cu câțiva jucători cu experiență. În aceste con­­diții, și varianta cu Dani Coman rămâne în dis­cu­ție”, ne-a spus președintele Dumitru Olteanu.

Ayza, singurul plecat

Până în momentul de față, singurul jucător care a părăsit gruparea galben-verde este brazilianul Roberto Ayza. Acestuia i-a expirat contractul imediat după terminarea sezonului și astfel a fost liber să semneze cu oricare altă echipă. „Lui Ayza i-a expirat contractul și a și renunțat la o parte din banii pe care îi mai avea de luat de aici din sezonul trecut”, a explicat președintele Olteanu.

Ayza și-a găsit repede echipă, el semnând un contract cu Gloria Bistrița, echipă nou-promovată în Liga I.

Primarul vede echipa la județ

Primarul Mioveniului, Ion Geor­gescu, ia deja în calcul și varianta desființării echipei de fotbal și înscrierea clubului cu o formație la județ, în Liga a IV-a.

În conferința de presă de luni, de la Primărie, Georgescu și-a menținut punctul de ve­de­re spus în urmă cu ceva timp, înainte de terminarea campio­natului. „Men­țin ce am spus și atunci. Cine plătește derbedei? Eu nu-i plă­tesc! Dacă nu se ajunge la o înțelegere cu ei, să renunțe la bani, atunci se va desființa e­chipa și se va înscrie în Liga a IV-a. Eu nu-i plătesc în lunile ianuarie – iunie pe cei care au fost în lot. Nu e nicio problemă, jucăm de la anul cu Făgetul, cu Mioveni 2008… Fa­cem un cam­pionat pe cartiere și cu ei”, a declarat Ion Geor­gescu.

Articol scris de Silviu Mihai

20 Jun. 2012, 14:00 Seria 2
Pe aceeași temă