Crușoveanu vrea victoria la Reșița: „Ne așteaptă un meci dificil”

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 12:43 Seria 2
Crușoveanu vrea victoria la Reșița:**

FC Olt se află în fața unui meci foarte important în lupta pentru accederea în play-off. Slătinenii întâlnesc, în deplasare, Metalul Reșița, echipă ce s-a întărit serios în această iarnă. Fundașul central Cosmin Crușoveanu se așteaptă la un meci aprig disputat.

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, s-a arătat dezamăgit, după ce FC Universitatea Craiova nu s-a prezentat în runda inaugurală a stagiunii de primăvară. Fotbalistul formației slătinene spune că gândurile sunt legate de confruntarea cu Metalul Reșița, echipă pe care în tur au învins-o cu 2-1.

„Am așteptat atât timp acest meci, ne-am antrenat, ne-am pregătit, am pregătit jocul, păcat că nu am jucat, asta este. Se poate spune că este cea mai ușoară victorie, atât timp cât nu joci, dar niciunul dintre noi nu și-a dorit asta. Nu știu ce se întâmplă la Craiova, din ce am auzit au probleme. Știu că se antrenează, chiar au avut antrenament la ora meciului cu noi, acum ei știu dacă se vor prezenta la jocurile următoare. Ne așteaptă un meci dificil, Reșița are echipă bună, este fosta CSM Râmnicu Vâlcea, care joacă de mult timp împreună, și-au mai adus doi, trei jucători, au completat lotul, cred că va fi un meci foarte greu. Sper să câștigăm, să accedem în play-off”, a declarat fundașul central.

Cele două formații se află la egalitate de puncte, FC Olt Slatina fiind avantajată de golaveraj. Meciul se va disputa pe Stadionul din Valea Domanului, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00. Metalul Reșița vine după semieșecul cu Minerul Motru, scor 0-0, și va face tot posibilul să nu piardă puncte pe teren propriu. Prin urmare, slătinenii vor avea o misiune grea în obținerea victoriei.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 12:43 Seria 2
Pe aceeași temă