Crușoveanu se teme de deziluzia primei etape: „Va fi un meci greu”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 14:57 Seria 2
Crușoveanu se teme de deziluzia primei etape:**

Fundașul celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, se așteaptă la un meci aprig disputat în deplasarea de la CS Mioveni, având în vedere eșecul drastic înregistrat de argeșeni la debut.

Utilizat fundaș stânga în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, Cosmin Crușoveanu a avut o evoluție apreciată. Jucătorul divizionarei secunde slătinene a declarat că postul pe care a evoluat nu este o necunoscută pentru el, lucru pe care de altfel l-a arătat în teren.

„Nu e prima dată când joc fundaș stânga, când am debutat la 16 ani în Liga a II-a, jucam pe acest post, dar cel mai bun randament îl am ca fundaș central. Meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea a fost greu, însă, ne așteptam să câștigăm la câte ocazii am avut, dar era un meci deschis oricărui rezultat. Nu știu dacă remiza este echitabilă, au avut și ei câteva oportunități, dar cred că noi meritam mai mult victoria. Era normal să fim puțin precauți, ne-am propus să nu primim gol, am reușit, a fost și puțin trac, primul meci în fața suporterilor, ne-am dorit să-i mulțumim, să facem un joc bun și să nu pierdem în primul rând”, a declarat fundașul celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Mioveni este o echipă în reconstrucție”

FC Olt Slatina întâlnește, în runda actuală, CS Mioveni, echipă pregătită de tehnicianul Iordan Eftimie. Argeșenii au pierdut cu 0-4 meciul din etapa inaugurală la Motru, conducerea penalizându-i cu 25% din salariu. Prin urmare, CS Mioveni va da totul pe teren pentru a obține victoria, însă, de cealaltă parte, slătinenii au de luat o revanșă după amicalul pierdut la scor.

„Mioveni este o echipă în reconstrucție, o echipă care într-adevăr, în meciul amical ne-a pus probleme, dar jocul oficial va fi abordat cu totul altfel. Va fi un meci greu, pe care sperăm să-l tratăm în favoarea noastră”, a conchis Crușoveanu.

Meciul cu CS Mioveni se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, din Pitești.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 14:57 Seria 2
Pe aceeași temă