Crivac vrea o atmosferă incendiară la meciul cu CS Mioveni!

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 12:51 Seria 2
Crivac** vrea o atmosferă incendiară la meciul cu CS Mioveni!

Sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, se va disputa partida dintre FC Argeș și CS Mioveni, dispută contând pentru etapa a 11-a din Liga a II-a la fotbal. Piteștenii se gândesc numai la obținerea tuturor celor trei puncte pentru că o asemenea victorie ar putea permite echipei să urce în clasament.

Antrenorul alb-violeților, Iulian Crivac a făcut chiar un apel către suporterii piteștenilor și a punctat că își dorește un stadion plin la jocul de sâmbătă.

„Pentru noi este un meci de o foarte mare importanță. Acesta este un duel al orgoliilor pentru noi și ne dorim foarte mult un succes. Eu sper să avem parte și de un stadion plin. Chiar vreau să fac un apel către suporterii echipei noastre să vină în număr cât mai mare la stadion la acest meci pentru a ne încuraja. Băieții au demonstrat că au o altă atitudine și că au valoare. Sper ca și suporterii să aprecieze acest lucru și să vină să ne încurajeze în acest duel”, a declarat Crivac.

Vrea victorie cu orice preț

FC Argeș țintește un succes în meciul de campionat cu cei de la CS Mioveni, asta și pentru că un succes ar ajuta foarte mult echipa să mai urce în clasament. Antrenorul piteștenilor a precizat că își dorește un succes fie și pentru a răzbuna eșecul usturător din Cupa României la fotbal.

„A fost un meci în această vară între cele două formații și noi am pierdut cu scorul de 6 – 0, dar este drept că noi am avut jucătorii care nu erau titulari de drept. Să nu uităm că am avut pe teren și jucători de 16 ani, dar chiar și așa a fost o înfrângere care nu ne face cinste. Acum nu vreau neapărat să mă gândesc la revanșă, dar îmi doresc foarte mult să ne impunem. Nu mă interesează cu ce scor ne vom impune. După părerea mea este un rezultat foarte bun și un simplu 1 – 0 pentru că am lua cele trei puncte și cred că așa vom mai putea urca și noi în clasament. Oricum, echipa a demonstrat la meciul de la Timișoara că valoarea noastră este alta. Acolo a fost și o răbufnire de orgoliu din partea lor și de aceea am reușit să facem și un joc așa de solid și am câștigat un punct important pentru noi”, a concluzionat Iulian Crivac.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 12:51 Seria 2
Pe aceeași temă