Craioveanu și Badea sunt pentru fuziune: „Totul pentru leul acela, cu el am fost drăcoși / Să lase orgoliul deoparte și să facă un bine craiovenilor”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 18:02 Seria 2
Craioveanu și Badea sunt pentru fuziune:**

Conducerea CS Universității Craiova consideră că crearea unei singure echipe solide nu poate să aducă decât beneficii pentru fotbalul din Bănie.

Întrebat despre efectul scrisorii adresate de Adrian Andrici lui Mititelu, directorul de imagine Gică Craioveanu a spus: „Totul depinde de Adi, are oferta pe masă. E important s-o studieze în detaliu pentru binele fotbalului craiovean. Andrici i-a oferit o sumă generoasă și totul pentru leul acela, pentru că cu el am fost drăcoși. Sper să redevenim drăcoși. Adi să vorbească cu soția, cu șefa dumnealui, și să ajungă la o înțelegere pentru binele tuturor, inclusiv al jucătorilor de la FCU, care de-asta joacă fotbal să dea puțin familiei”.

Privitor la acest subiect, managerul general Pavel Badea a completat: „Este o ofertă pe care domnul Andrici a făcut-o. Celălalt finanțator ar trebui să o analizeze cu atenție, să lase orgoliul deoparte și să facă un bine craiovenilor. Cred că acest oraș este prea mic pentru două echipe cu același nume. Domnul Andrici a considerat că acesta este momentul oportun pentru a transmite un mesaj ce va avea impact maxim asupra tututor celor care iubesc fotbalul craiovean. Noi am evitat tot timpul să intrăm în conflicte, să promovăm cu agresivitate punctul nostru de vedere. Am încercat să fim concilianți și să dezvoltăm un proiect care să fie bazat pe principii corecte, pe fair-play. Suntem sătui de negativ ce parvine din regiunea noastră către celelalte regiuni ale țării. Se poate și altfel. Și vrem să vă facem pe voi mândri de noi. Și vom reuși acest lucru, cu sau fără celălalt finanțator. Pentru că proiectul nostru are baze solide, că e făcut pentru craioveni și ei vor înțelege la un momentdat și vor veni către noi”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 18:02 Seria 2
Pe aceeași temă