Crăciun, Zuluf și Ispir, înapoi la Dinamo

21 Jun. 2012, 15:03 Seria 2
Crăciun, Zuluf și Ispir,** înapoi la Dinamo

Trei dintre fotbaliștii care au jucat la Mio­veni în sezonul trecut s-au întors la echipa de unde au fost împrumutați. Este vorba de­spre fundașul stânga Eugen Crăciun și de­spre mijlocașii Nicolae Zuluf și Sorin Ispir, primul evoluând în tricoul galben-verde tot se­zonul, în timp ce ceilalți doi fiind împrumutați la Mioveni doar în retur.

Nici unul dintre cei trei nu a rupt gura târgului în sezonul trecut, primul nereușind să se impună ca titular, iar Zuluf și Ispir dezamăgind, după ce s-au dat loviți pe finele campionatului.

Au ratat 650.000 de euro

CS Mioveni a ratat prin retrogradarea în Liga a II-a un bonus de 650.000 euro, bani care i se cuveneau din televizările pentru sezonul ce va urma. Banii ar fi fost de prisos clubului galben-verde în con­di­țiile în care, în momentul de față, se caută soluții ca să se plătească doar o parte din restanțele către jucători pe ultimele luni. Cei 650.000 sînt primiți de cluburile care au terminat campionatul chiar deasupra liniei de retrogradare, în timp ce echipele nou-promovate vor primi în jur de 500.000 de euro.

Articol scris de Silviu Mihai

21 Jun. 2012, 15:03 Seria 2
Pe aceeași temă