Costică Vâlcea, președintele noii echipe a Slatinei?

04 Jul. 2012, 14:31 Seria 2
Costică Vâlcea,** președintele noii echipe a Slatinei?

Fostul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, este numele vehiculat pentru funcția de președinte al viitoarei echipe a județului. Discuțiile legate de fuziunea dintre Alro și FC Olt au demarat. Constantin a colaborat cu finanțatorii alb-vișiniilor și în urmă cu două sezoane.

Din viitoarea ediție de campionat, județul va fi reprezentat de o singură formație pe scena Ligii a II-a. Reprezentanții autorităților locale și județene, care au susținut Alro, și investitorii de la FC Olt au început discuțiile pentru realizarea fuziunii. Aceasta va aduce modificări la toate nivelurile. Gheorghe Constantin este numele vehiculat pentru postul de președinte.

După perioada petrecută în detenție ca urmare a implicării în scandalul de corupție în arbitraj, Costică Vâlcea a ocupat această funcție la FC Piatra Olt, în Liga a III-a, echipă cu care a încheiat campionatul pe locul al doilea. Alb-vișiniii au preluat locul celor de la CSM Slatina în eșalonul secund, însă Constantin a ajuns la Gaz Metan Severin.

Acesta a reușit promovarea în Liga I cu gruparea mehedințeană, într-o luptă în care a avut ca adversară și Alro. Din stagiunea 2012-2013, Gheorghe Constantin ar putea reveni la Slatina.

Sursa: Olt TV

04 Jul. 2012, 14:31 Seria 2
Pe aceeași temă