Cosmin Piscanu, dat ca exemplu pentru juniorii CSM-ului: „Este cel mai în formă jucător Under 19 în acest moment”

Adrian MUJEA, Cristian Voicu 02 Oct. 2015, 14:53 Seria 2
Cosmin Piscanu, dat ca exemplu pentru juniorii CSM-ului: **

Mijlocașul Cosmin Piscanu a fost dat ca exemplu pozitiv de antrenorul Alex Pelici în vestiarul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, după evoluțiile bune din ultimul timp.  „El nu pornea printre favoriți la titularizare, dar când i s-a dat șansa, în cupă, cu Mediaș, a intrat foarte bine și de atunci, nu a mai ieșit din echipă. Este cel mai în formă junior Under 19 în acest moment, l-am dat ca exeplu tinerilor din echipă” a explicat tehnicianul „viperelor”.

Venit de la juniorii Argeșului, la recomandarea fostului președinte, Gheorghe Constantin, Cosmin Piscanu (19 ani) este folosit atât în fața apărării, cât și în poziția de vârf retras. Jucătorul și-a trecut la activ un gol decisiv în meciul de cupă cu Mediaș și speră să marcheze cât mai curând și primul gol în Liga a II-a. „Prin intermediul lui Gheorghe Constantin am ajuns la Vâlcea, dânsul a insistat la vin la CSM, mi-a spus că este un proiect frumos și a avut dreptate. Eu debutasem la 15 ani și jumătate în Liga a II-a,  la FC Argeș, când antrenor era Viorel Dumitrescu, abia așteptam să joc și acum, la Vâlcea.  Mie imi place mai mult să evoluez închizător, acolo mă simt cel mai bine, dar joc unde este nevoie, și în spatele vârfului” a spus Piscanu.

Sâmbătă, CSM joacă acasă, în Zăvoi, cu Unirea Tărlungeni, iar tânărul mijlocaș vâlcean se gândește chiar la promovare. „Sper să batem sâmbătă pe Tărlungeni, suntem foarte concentrați. Este bine la Vâlcea, avem un grup frumos și un antrenor care ne ajută foarte mult. Sper să joc cât mai bine pentru CSM și să promovăm, iar dacă nu, prin evoluțiile mele, să plec la Liga I. Eu zic că vom promova în curând, în câțiva ani. Eu mi-aș dori și anul, acesta, am bătut și Gazul în cupă, putem face pasul acesta. Mai întâi, însă, primul obiectiv e să intrăm în play-off” a mai declarat mijlocașul din Zăvoi.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Cristian Voicu 02 Oct. 2015, 14:53 Seria 2
Pe aceeași temă