Cosmin Contra a intrat în „11″-le istoric al lui Poli!

03 Jan. 2012, 14:11 Seria 2
Cosmin Contra** a intrat în „11

„Guriță” a câștigat duelul pentru postul de fundaș dreapta în cea mai bună echipă a lui Poli din toate timpurile. Antrenorul din cadrul clubului Getafe a fost ales de fani în campania inițiată pe pagina oficială de facebook a clubului bănățean.

Cu Pantilimon votat titular între buturi, fanii au continuat în ultima săptămână să dea „like” fundașului dreapta preferat. Cosmin Contra s-a detașat între preferințe fără drept de apel, cu 386 de voturi în această după amiază. Următorul clasat e Gheorghe Codreanu cu doar 17 clickuri. Brazilianul Eder Bonfim a prins ultima treaptă a podiumului, cu 13 voturi. În timp ce antrenorul lui FC Hunedoara, Aurel Șunda a adunat doar nouă sufragii.

Cisovsky-Păltinișanu, cuplul ideal?

Campania de pe facebook continuă cu votul pentru „cel mai bun fundaș central din istoria Politehnicii”. Astfel, primii doi aleși vor face cuplul ideal din defensiva „alb-violetă”.

Până acum favoriții suporterilor par să fie legendarul Dan Păltinișanu și actualul jucător al Viktoriei Plzen, Marian Cisovsky. De altfel slovacul a fost comparat de multe ori cu cel care dă numele stadionului timișorean. „Pălti” are deja peste 20 de voturi, în timp ce „Ciso” are nouă. În sondaj mai sunt prezente și opțiuni precum Srgian Luchin, Jonathan McKain, Florin Bătrânu, Octavian Brânzei, Mircea Petescu sau Mircea Racelescu.

5010 fani are contul de facebook al divizionarei secunde Poli Timișoara, acesta a fost inaugurat în martie 2011

Articol scris de Cornel BIHOLARI

03 Jan. 2012, 14:11 Seria 2
Pe aceeași temă