Portarul echipei de vis a lui Poli e Pantilimon! Contra, favorit ca fundaș dreapta

28 Dec. 2011, 13:35 Seria 2
Portarul echipei de vis a lui Poli e Pantilimon!** Contra, favorit ca fundaș dreapta

Costel Pantilimon a fost ales cel mai bun portar din istoria lui Poli Timișoara. Băcăuanul ajuns la Manchester City a câștigat detașat în sondajul inițiat pe pagina de facebook a clubului bănățean.

Timp de o săptămână suporterii lui Poli au avut posibilitatea de a alege primul jucător din echipa de vis all-time a clubului din peste 20 de niminalizări. Pantilimon și-a zdrobit concurența dintre buturile timișorene adunând 194 de voturi. Portarul lui City a fost urmat la o distanță considerabilă de Ion Almășan cu 21 de voturi. Iar portughezul Pedro Taborda a prins ultima treaptă a podiumului cu 17 sufragii.

Printre nominalizați s-au aflat și alte personalități din poarta „alb-violetă”, precum Petrișor Curcan (anii ’50), Radu Suciu (’70) sau Aurel Moise (’80).

Acum urmează ca fanii să aleagă cel mai bun fundaș dreapta din istoria Politehnicii prin intermediul aceluiași site de socializare. Principalul favorit la câștigarea poziției e Cosmin Contra, care a adunat deja peste o sută de voturi în două ore. Codreanu, Șunda, Bonfim și Nadu, sunt alte alegeri interesante.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

28 Dec. 2011, 13:35 Seria 2
Pe aceeași temă