ACSM Reșița a pierdut la limită amicalul cu echipa antrenată de Cosmin Contra și la care joacă internaționalul român Nicolae Stanciu

Marius ANGHEL 24 Jul. 2024, 13:18 Liga 2

În penultimul test programat în cantonamentul din Slovenia, ACSM Reșița, denumire sub care va activa de acum în Liga 2, odată cu schimbarea formei de organizare a clubului, a întâlnit echipa Damac FC, a zecea clasată din 18 în prima ligă din Arabia Saudită în sezonul încheiat în luna mai.

Damac îl are ca antrenor pe un fost selecționer al României, Cosmin Contra, iar în lot îl are pe actualul căpitan al naționalei, Nicolae Stanciu.

Trupa arabă s-a impus cu scorul de 3-2.

ACSM Reșița a pierdut amicalul cu Damac FC, echipa antrenată de Cosmin Contra

Amicalul dintre ACSM Reșița și Damac FC a avut loc marți seară, 23 iulie, pe stadionul din cadrul Centrului Sportiv Turistic Trate din Gornja Radgona!

Echipa la care antrenor este Cosmin Contra, iar printre colaboratorii săi se numără Laurențiu Roșu și Cornel Dobre a condus cu 1-0 și în final s-a impus cu scorul de 3-2. Pentru Reșița au înscris Andrei Lascu, pentru 1-1, și Milcho Angelov. În timp ce pentru Damac au punctat camerunezul Kevin Nkoudou, în minutul 8, și sauditul Ramzi Solan, în minutele 47 și 79.

Flavius Stoican a început acest amical cu următorul 11: Ionuț Rus – Alin Dudea, Cristian Bocșan, Sergiu Rimoecz – Alexandru Negru, Damian Isac, Marius Cioiu, Vlad Chera – Andrei Lascu, Andrei Burlacu – Moussa Samake.

De partea cealaltă, Damac a anunțat pe site-ul său faptul că a câștigat acest amical, însă spune că a jucat contra ”Oțelul Reșeta”, dar și că la pauza meciului ”domnul Safar Khafaji a înmânat un scut memorial directorului executiv al clubului Oțelul, domnul Christie, și le-a urat ambelor echipe succes în pregătirea pentru sezonul viitor”. Domnul ”Christie” este Cristian Bobar, cu care cei din Arabia Saudită au și publicat o fotografie, singura de la acest amical.

Încă un amical în Slovenia pentru echipa lui Flavius Stoican

ACSM Reșița va mai avea un singur amical în stagiul din Slovenia, contra FC Ittihad Kalba (25 iulie / Emiratele Arabe Unite).

Anterior, a disputat jocuri test cu ND Ilirija Ljubljana, antepenultima clasată în ediția trecută a ligii secunde din Slovenia, contra căreia a cedat cu scorul de 1-2, ND Gorica, a patra clasată în liga secundă din Slovenia, și CSM Unirea Alba Iulia, din Liga a 3-a din România. Cu ultimele două a jucat într-un triunghiular, câte 45 de minute meciul, pe ambele învingându-le cu 2-0, respectiv 1-0.

În țară, ACSM Reșița a mai jucat amicale cu Nera Bogodinț (scor 5-1) și FCU Craiova (scor 0-2).

Foto: ACSM Reșița

Marius ANGHEL 24 Jul. 2024, 13:18 Liga 2
Pe aceeași temă